Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Joe Labero skiljer sig – efter 19 år med hustrun Anna Vinterfall

14 jul, 2023, 15:34 
Joe Labero och hustrun Anna Vinterfall går skilda vägar efter 19 år ihop.
Annons

Joe Labero har varit tillsammans med frun Anna Vinterfall i nitton år. De träffades ute på krogen i Helsingborg när de hade dubbelbokats vid samma drinkbord.

Hon var 26, han var 44. Tycke uppstod och en tid senare fick paret dottern Nicole.

Sanningen bakom Madeleines uppskjutna flytt • Chris är tysk – igen • Fergie opererad för bröstcancer – 3 kungliga snackisar från vecka 26!Brand logo
Sanningen bakom Madeleines uppskjutna flytt • Chris är tysk – igen • Fergie opererad för bröstcancer – 3 kungliga snackisar från vecka 26!

Joe Labero och Anna Vinterfall skiljer sig efter 19 år

Nu skriver Anna på Facebook att makarna beslutat sig för att gå isär.

Joe Labero och Anna Vinterfall
Joe och Anna har varit tillsammans i 19 år.

"Flera vet, andra har räknat ut det. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Efter 19 år har jag och Joe Labero gått skilda vägar. Vi har en fantastisk dotter som vi kommer att älska livet ut. Hon ska inte behöva läsa om vår separation i framtiden så det här är det enda jag kommer att skriva om det. Tack för visad hänsyn", skriver Anna.

Annons

Joe är en av Sveriges mest framgångsrika trollkarlar. Internationellt är han kanske mest känd för sina magishower i det amerikanska casinoparadiset Las Vegas. Efter flera år i USA beslutade sig Joe för att flytta hem till Sverige och Stockholm år 2020.

Anna arbetar som fotograf och konstnär. Hon har bland annat haft utställning på Galleri 86 på Södermalm i Stockholm.

"Anna gör ett tungt jobb därhemma"

I en intervju med Svensk Dam från 2019 berättade Joe om vilket stort lass Anna har fått dra på grund av hans yrke, vilket kommer med många resdagar.

– Det är inget som är självspelande. Jag har alltid rest i mitt jobb, och jag har sett många exempel på att det inte är så lätt för den som är hemma eller står bredvid. Så jag vet att Anna gör ett tungt jobb där hemma – alla respekt till henne, sa Joe då.

Joe var tidigare gift med Louise Heiling, men paret skilde sig 2005. Samma år blev han tillsammans med Anna.

– Jag brukar aldrig tala om mitt privatliv, men jag kan bekräfta att vi ska skiljas eftersom det är omöjligt i längden att vara gift och samtidigt sikta på en världskarriär, sa Joe till Expressen då.

Annons