Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johan Rabeus och Camilla Thulins privata lyxliv i Turkiet – se bilderna!

27 dec, 2021, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-7019163?imageId=7019163&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Ola Brising
Camilla Thulin Johan Rabeus hus Turkiet
De har sitt egna semesterparadis på Bodrumhalvön vid Egeiska havet. Här har de kända makarna spenderat stora delar av sin tid ända sedan millennieskiftet.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 50?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 50?

Få svenskar kan Bodrumhalvön så bra som designern och kostymören Camilla Thulin. Hon och maken, skådespelaren Johan Rabaeus, hade sin segelbåt här i ett decennium och ägnade mycket tid till att upptäcka arkipelagen i västra Turkiet. Till slut köpte de ett hus i den eleganta, men ändå avslappnade byn Yalikavak, längst västerut på Bodrumhalvöns nordkust. Sedan 2010 bor de under delar av året i sitt högt belägna hus med strålande utsikt över Egeiska havet.

Camilla Thulins bilder från Turkiet vittnar om en drömlik tillvaro.

– Yalikavak har stil. Eftersom det främst är kräsna turkar som semestrar här, är standarden hög. Här är rent och fräscht, vattnet är kristallklart, butikerna är eleganta. Den enklaste restaurang serverar bra mat, berättade Camilla för Allt om resor för några år sedan.

Annons

Sambon Johan berättade för Hänt strax efter att de köpt drömhuset:

– Det ligger nere vid Bodrumkusten, en naturskön halvö vid Egeiska havet, mitt emot den grekiska ön Kos… Så där kanske vi en dag sätter våra bopålar. I vart fall kommer vi att vara där en hel del.

Även om de har kvar sin stora våning i ett hyreshus från 1894 intill Götbacksbacken i Stockholm, en lägenhet fylld av kakelugnar, stuckaturer, träpaneler och tunga antika möbler, så spenderar paret flera månader varje år i Turkiet. Bland annat firar de numera av tradition midsommar i Yalikavak varje år istället för hemma i Sverige.

Och på Instagram uppdaterar Camilla ofta och gärna sina följare med nya härliga bilder från deras älskade semesterparadis år efter år. Här kan den som vill vi följa med Camilla till lokala marknader, ta del av den fantastiska solnedgången över Yalikavak från deras terrass eller hänga med på mysiga båtturer i närområdet.

Annons

Foto: TT, Instagram

Annons