Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johanna Lind Bagges och Anders Bagges tråkiga splittring i relationen efter Let's Dance

26 mar, 2023, 12:00 

Johanna Lind Bagge och Anders Bagge har splittrats.

Annons

Nu har årets säsong av Let's Dance dragit igång på riktigt, och en av deltagarna är ingen mindre än Johanna Lind Bagge.

Redan efter två avsnitt har hon imponerat rejält på både jury och tv-publiken, men det finns en baksida tittarna inte fått se.

David Lindgren – skulle han ställa upp i Let's Dance?Brand logo
David Lindgren – skulle han ställa upp i Let's Dance?

Anders Bagges oro med frun Johanna inför Let's Dance

Johanna har visat sig vara en riktig fena på dansgolvet, och mottar tillsammans med danspartnern Tobias Wallin lovord från den stränga juryn.

I första programmet briljerade hon med en samba, och i publiken satt såklart maken Anders Bagge. Hans nerver var utanpå, kanske var han till och med mer nervös än hustrun som gjorde sig redo att debutera i programmet. Men inte var han rädd för att Johanna skulle tabba sig. Han hade andra orosmoln.

Annons

– Äh, jag är lite nervös att alla i hela Sverige kommer bli kära i henne. Så jag får hoppas att jag får ha kvar henne, sa Anders skrattandes i sändning.

Redan nu har Johanna Lind Bagge blivit tippad att ta hem hela kalaset, i alla fall om du frågar följarna på Instagram. Där är de säkra på sin sak:

"Johanna kommer att vinna Lets Dance 2023"

"Du kommer ta hem det här! Wow 😍"

"Ojoj så himla duktiga! 😍 Kan detta vara finalparet i år?"

Anders Bagge och Johanna Lind Bagges splittring

Men den uppmärksamme noterade att Anders Bagge saknades i publiken under den andra tävlingen. Det var inte nerverna som tog över, utan en schema-krock.

Anders är ju jurymedlem i Idol som nu kickar igång sin turné, tyvärr precis samtidigt som Let's Dance. Det betyder att han inte kan stötta Johanna på plats som han säkerligen hade önskat.

– Han är i Luleå, nu börjar Idol-turnén så han har fått peppa på avstånd. Hela Idol-gänget har faktiskt peppat på avstånd, säger Johanna till Hänt.

Efter Luleå är det Malmö, Göteborg och Stockholm som kallar. Men det gick ju alldeles utmärkt för Johanna att prestera även med maken på distans.

Foto: TT

Annons