Johanna Linds okända son träder fram – Anders Bagge har fått veta allt

Johanna Linds okända son träder fram – Anders Bagge har fått veta allt

Anders Bagges fru Johanna väljer att visa upp sin son Daniel. Nu kommenterar Anders allt.

Det var över 20 år sedan Johanna Lind Bagge och Anders Bagges vägar korsades för första gången. Det skulle däremot dröja tills 2018 innan bröllopsklockor skulle ringa, och nu har de kilat stadigt ett bra tag.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
0:48

Efter reklamen: 8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

(0:48)

Slå på ljud

Men likt många andra har både Johanna och Anders ett förflutet innan de blev ett. Nu visar Johanna upp sin okända son Daniel.

Anders Bagges okända meddelade till frun Johanna

Ja, Johanna och Anders är minst sagt en "match made in heaven". De delar ett brinnande intresse för djur, mer specifikt hundar. Tillsammans har de ett gäng svansbarn, som de kallar hundarna, som de älskar innerligt.

Tänka sig vilken tur att de inte släppte tanken om varandra efter den där träffen för tjugo år sedan. För det var inte början på deras kärlekssaga, det dröjde flera år innan Anders tog mod till sig.

– Det är svårt att inte tycka om Johanna. Hon är en sån bra tjej. Sedan var det en liten ekorre som viskade i mitt öra om att hon var singel. Så jag ringde upp till henne och sa så här: ”Du skev till mig en gång att om jag någon gång blir singel då vette tusan, men det kommer jag aldrig bli”, har Anders Bagge sagt till Hänt.

Anders Bagge och frun Johanna Lind Bagge med hunden Julia

Paret med en av sina hundar, Grand Danoisen Julia!

Karina Ljungdahl/TT

I fjol tog de relationen till nästa nivå och flyttade till Rastaborgs slott, en mäktig byggnad från 1600-talet med gott om utrymme för deras pälsklingar att springa fritt på.

Anders Bagge berättar om stora sveket – blev lurad: "Jag har lärt mig..."

Bilden på Johanna Lind Bagges okända son

När man hittar kärleken i varandra lite senare i livet är det också vanligt att man får sig en liten bonusfamilj på köpet. Det visar Johanna och Anders nu upp!

Johanna har nämligen en son som heter Daniel, som i dagarna fyllde 23 år.

"Så stolt över dig då du pluggar tufft och jobbar hårt, målinriktad och har stor integritet, säger vad du tycker, står upp för vad som är rätt och fel, klok som få, går in och hjälper de som behöver samtidigt som du har det största av hjärta" Skriver den stolta mamman bland annat under bilden.

Johanna Lind Bagge och sonen Daniel

Lika som bär!

Foto: Instagram

Det är tydligt att Anders fått en fin relation till sin bonusson. Så här kommenterar han nämligen bilden:

"Grattis Daniel så stor och en smart herre kram"

Foto: TT/Instagram