Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johanna Toftby chockar följarna – visar upp ansiktet: ”Fruktansvärt”

23 apr, 2024, 10:00 
Vad har hänt med Johanna Toftby?!
Annons

Johanna Toftby, 50, slog igenom när hon medverkade i dejtingprogrammet Ensam mamma söker 2008. Efter programmet har hon fortsatt att verka som influencer, där hon delar med sig av sitt liv på sociala medier och på sin blogg.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Inte helt sällan är det matlagning som är i fokus. Johanna har visat sig vara något av en mästare i köket och har inga problem med att dela med sig av diverse recept till sina följare.

Johanna Toftby
Johanna Toftby slog igenom i Ensam mamma söker, men är idag verksam som influencer.Karin Törnblom/TT

Johannas ord om operationen

Men Johanna har heller inga problem med att dela med sig av bakslag i vardagen. Nyligen genomförde hon en tandoperationen, vilket hon berättade öppenhjärtligt om på sin blogg.

Annons

”Jag blundade och ville bara att allt skulle vara över. Det jobbigaste var när de borrade i benet, jag ville krypa ur min egna kropp. Sedan spände det och drog som om huvudet skulle trilla av. Det är som en mardröm att dra ut eller operera ut tänder.”, skriver hon och fortsätter:

”Jag vaknade av att allt var tjockt i halsen, jag kunde inte svälja och började gråta. Hjärtat skenade så jag höll på att tuppa av. Hela kroppen var kaos.”

”Fruktansvärt”

Hur hon mår efter operationen? Sådär. Johanna förklarar att hon efteråt fick kraftiga smärtor, med stora blåmärken och ett ansikte som svullnade upp.

Annons

”Aldrig kunde jag tro att det skulle bli så fruktansvärt efteråt.”

”Gul, grön, röd flammig. Svullen, även om den allra värsta hade lagt sig lite så ser jag mer död än levande ut. Ingen känsel i näsan eller i ansiktet”.

Johanna Toftby
Johanna Toftby går knappt att känna igen efter tandoperationen.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons