Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johannas trista besked med maken Anders Bagge – efter alla år

21 apr, 2024, 15:00 
Johanna Lind Bagge och Anders Bagge har ett trist besked.
Annons

Redan för 18 år sedan korsades deras vägar. Men det skulle dröja en bra bit till innan Johanna Lind Bagge och Anders Bagge äntligen fann varandra och omfamnade den djupa kärlek som spirat sedan dess.

Johanna Lind Bagges & Anders Bagges stora familjelycka – avslöjar för Svensk Dam!Brand logo
Johanna Lind Bagges & Anders Bagges stora familjelycka – avslöjar för Svensk Dam!

Sen sex år tillbaka är de lyckligt gifta. Tillsammans har de en drös med fyrbenta svansbarn som de älskar över allt annat och man kan med hög säkerhet påstå att det är full rulle när hundarna springer runt i hemmet på sina små tassar.

Men allt är inte guld och gröna skogar i paret Bagges liv. Förra året la de vantarna på det anrika 1600-talsslottet Rastaborgs slott, men trots att det nu gått över ett år så har Johanna och Anders fortfarande inte flyttat in.

Annons
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge – lyckligt gifta sedan 2018.Christine Olsson/TT

Johanna Linds trista besked

Hur kommer det då sig att flytten dröjer? Jo, Anders har fortfarande kvar sitt gamla hus ute på Ekerö och i väntan på att det blir sålt så har paret valt att ha kvar det som privat bostad.

Däremot nyttjas Rastaborg på andra sätt. Det 1 500 kvadratmeter stora godset fungerar som en slags jobbplats, där både Anders och Johanna bedriver sin verksamhet.

– Nej alltså vi är ju på två ställen. Det ena på Tureholmsvägen (Anders villa) håller vi på och fixar med, så det är till salu och så. Men verksamheten är ju på slottet, så Rastaborgs slott är ju event, föreläsningar, vi hyr ju det så vi äger inte det och det är mycket med verksamhet. Därför blir det ju att man är mycket på två ställen, säger Johanna Lind Bagge till Hänt.

Annons

Därför blir inte huset sålt

Självklart är det inte helt optimalt att ha två stora ställen att husera på. Samtidigt är det inte helt lätt att få Anders lyxvilla såld och det krävs rätt köpare för att en affär ska bli till.

– Det är ett stort ställe och det krävs ju köpare, det är ett fantastiskt ställe som ligger alldeles magiskt verkligen, vid vattnet, vid en återvändsgränd och nära skogen och alltihopa. Så vi ska bara justera vissa saker och vi har också några som tittar på det, men det är inget som vi går ut med, säger Johanna och berättar att de säljer direkt så fort de fått ett bra bud:

Annons

– Ja ja, oh ja! Allting har sin tid, man får ha tillit till det och jobba på så länge det går.

Johanna Lind Bagge
Johanna Lind Bagge med en av sina pälssvansar.IVARSSON JERKER/Aftonbladet

Foto: TT

Annons