John Travoltas stora sorg – hustrun död!

John Travoltas älskade fru Kelly Preston har gått bort

John Travolta är i sorg. Hans hustru Kelly Preston har avlidit.

John Travolta och Kelly Preston var med om en obeskrivlig tragedi 2009 när deras son Jett dog, 16 år gammal.

Nu har Kelly själv lämnat jordelivet. Kelly, som var skådespelare precis som sin make, led av bröstcancer.

“Hon höll sjukdomen hemlig och har genomgått behandling under en period, med uppbackning av sin familj och sina närmaste vänner. Hon var en smart, vacker och kärleksfull själ som brydde sig om andra och som skänkte liv till allt hon berörde”, skriver familjen i ett uttalande.

John Travolta i sorg – hans fru är död

John Travoltas älskade fru Kelly Preston har gått bort

John Travoltas älskade fru Kelly Preston har gått bort.

John Travolta har själv skrivit om sorgen på sitt Instagram-konto.

“Kelly kämpade tappert och fick kärlek och stöd från så många. Jag och min familj kommer alltid att vara tacksamma mot läkarna och sjuksköterskorna på MD Anderson Cancer Center, alla kliniker som hjälpt till, och hennes många vänner och nära och kära som funnits där vid hennes sida. Kellys kärlek och liv kommer alltid att leva i våra minnen. Jag kommer att ägna tiden åt mina barn, som har förlorat sin mamma, så förlåt på förhand om vi kanske inte syns på ett tag. Men ni ska veta att jag kommer att märka av all er kärlek under de kommande veckorna och månaderna”, skriver John.

“Världens mest underbara”

Kellys sista film blev en kärleksprojekt. Hon var med i maffiarullen “Gotti”, där hon spelade mot sin make John. Hon hade tidigare varit med i storfilmer som Twins och Jerry Maguire.

John friade till Kelly 1991, när hon var gravid med sonen Jett.

“Du är världens mest underbare man”, skrev Kelly till John på Instagram när de firade sin 28:e bröllopsdag tillsammans i fjol.

Kelly Preston blev 57 år gammal.