Johnny Depp och Vanessa Paradis har separerat

Filmstjärnan Johnny Depps förhållande med Vanessa Paradis är enbart en fasad utåt, skriver veckotidningen People. “Det är sorgligt”, säger en källa.

Det var mitt under Sverigelanseringen av filmen “The rum diary” som fasaden rämnade för den tillbakadragne skådespelaren Johnny Depp. Förhållandet med den franska sångerskan Vanessa Paradis är över, säger en källa till veckotidningen People. När stjärnan skulle dela ut ett pris på Golden Globegalan nyligen kom han ensam och stannade bara i ett par minuter. Paret har inte setts tillsammans på några tillställningar på ett år. Visserligen har de visat upp en enad front vid familjehögtider, senast vid en släktings födelsedagsfest i Beverly Hills på nyårsafton. Men sedan har de försvunnit på varsitt håll. I Paris i november bodde paret på skilda hotell och gick på olika evenemang, inte heller sågs de tillsammans på Sverigepremiären av Johnny Depps film “The rum diary”, en film som han har producerat och spelar huvudrollen i. Sambon gick i stället på en konsert. Inte heller var Vanessa med på visningen av den fjärde “Pirates of Carabean”-filmen på filmfestivalen i Cannes i början av förra sommaren.

Den senaste tiden har det skygga paret bott på skilda adresser i Los Angeles. Depp och Paradis har officiellt varit ett par i 14 år och två barn tillsammans, Lily-Rose, 12, och Jack, 9 år.

Av Anita Saming

Foto: ALL OVER PRESS

Läs även:

›› Angelina Jolie skrattar åt Golden globesnominering

›› Depp och Berry sexigast i USA