Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jolie och Paltrow utsatta för sexövergrepp – Pitt rasande

11 okt, 2017, 16:01 
AvLina Arvidsson
Fler och fler anklagelser mot Hollywoodmogulen Harvey Weinstein kommer fram.
Annons

Hollywoodmogulen Harvey Weinstein, 65, anklagas för att ha utsatt mängder av kvinnor för sexuella övergrepp. Nu träder Angelina Jolie, 42, och Gwyneth Paltrow, 45, fram och berättar att Weinstein försökt förgripa sig på dem. Det var när Gwyneth Paltrow precis fått huvudrollen i succéfilmen ”Emma” som Weinstein ska ha kallat in henne till ett hotellrum för ett möte.

– Jag var ett barn, jag hade fått kontrakt, jag var skräckslagen, säger Paltrow som då var 22 år.

I hotellsviten ska Weinstein ha lagt handen på henne och sagt att de skulle gå in i sovrummet för massage, skriver New York Times.

– Jag trodde att jag skulle få sparken, säger Gwyneth Paltrow.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Även Angelina Jolie har varit med om en liknande upplevelse.

– Som ung hade jag en dålig erfarenhet av Harvey Weinstein och som ett direkt resultat av det valde jag att aldrig jobba med honom igen och varnade andra när de gjorde det, säger Angelina Jolie i ett uttalande.

Annons

Att Weinstein gett sig på Gwyneth Paltrow fick hennes dåvarande pojkvän, Brad Pitt, att agera. Han konfronterade Weinstein.

– Det stämmer, säger Pitt i ett uttalande till New York Times.

Flera andra skådespelerskor har berättat om att de blivit utsatta av Weinstein, bland andra Rosanna Arquette, Mira Sorvino och franska skådisen Judith Godrech. Tre kvinnor anklagar honom för våldtäkt. Weinstein själv har fått sparken från sitt eget bolag. Han förnekar brott.

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Annons