Jonas Gardell och Mark Levengood återförenade igen – efter separationsbeskedet

06 feb, 2023, 19:28 

Jonas Gardell och Mark Levengood chockade alla genom att återförenas på QX-galan – efter att tidigare meddelat att de ska separera.

Annons
Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihop
Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihop

Jonas Gardell och Mark Levengood har varit ett par i 37 år och varit gifta i 11. Men i förra månaden kom ett besked som skakade om nationen, får man säga.

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar. De skrev på Instagram att de inte längre var ett kärlekspar, men att det än så länge inte var aktuellt med någon skilsmässa.

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner", skrev Jonas.

Mark Levengood och Jonas Gardell tillsammans igen

Recept.se Nyhetsbrev

Ändå dök Jonas och Mark upp tillsammans, som par, på QX-galan.

– Vi är här bara för att förvirra folk, säger Jonas i Aftonbladets livesändning.

Annons

Men när reportern försökte ställa följd frågor bet Jonas ifrån.

– Kommer du ihåg Instagram-inlägget där vi skrev att vi inte ska kommentera detta? Vi tänker inte kommentera, säger Jonas.

"Den är viktig på riktigt"

Däremot var Mark villig att prata mer om andra saker: vikten av att en gala som QX-galan arrangeras.

– Jag tror att den är viktig på riktigt. Den politiska faktorn var viktigare förut. Nu handlar det om att skörda frukterna. Men som Jonas säger, man ska aldrig ta något för givet, säger Mark.

Det var ingen självklarhet att Jonas och Mark skulle dyka upp ihop. I förra veckan anlände makarna en och en när det firades med galakväll på Kungliga Operan.

På röda mattan fotograferades Mark utan sin make vid sin sida, som i stället anlände med dansaren Alexander Ekman.

Gardells kryptiska meddelande – bara dagar före beskedet

Men det var inte allt. Dagen före den stora galafesten publicerade Gardell en bild på Instagram, med en text som hintade om separationen:

Annons

”Tager jag, Lars Jonas Holger, mig själv och försöker i nöd och lust att leva med mig själv, med mina futtigheter, brister och fantastiskhet? Jamen, jag får väl försöka göra det”, skrev han då.

Annons