Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar – bilden avslöjar sorgliga sanningen

20 jan, 2023, 11:48 

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar. Det meddelar paret på sociala medier.

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder”, skriver Jonas Gardell och delar med sig av en bild på sig och maken.

Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihopBrand logo
Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihop

Paret har varit ihop i 37 år, 28 år med registrerat partnerskap och gifta i 11 år. Jonas Gardell skriver vidare att det är mycket smärtsamt och att paret vill hålla separationen privat.

Annons

”Vi kommer inte kommentera på något annat sätt, svara på frågor eller ge intervjuer och ber om respekt för detta. Men ni får gärna se på oss och vårt famlande med ömsint och kärleksfull blick”.

Mark Levengoods ord om separationen

Även Mark Levengood bekräftar separationen.

”Det är med stor sorg som vi efter ett långt liv ihop idag meddelar att vi separerar. Vi kommer dock fortsätta vara gifta, och får hjälp att försöka reda ut det som är svårt och trassligt.Sänd varma tankar till oss. Dock kommer vi med hänsyn till vår familj inte att svara på några frågor och ber om respekt och förståelse för detta”, skriver han på Instagram.

Annons

Efter beskedet har flera av parets vänner kommenterat inläggen.

”Älskade ni! Skickar massor av kärlek till er båda!”, skriver artisten Nanne Grönvall.

”Varma varma omtankar kring allt som är och har varit”, skriver Stina Wollter.

Foto: TT/Instagram

Annons