Julia Billgren är inte med i Äkta Billgren med maken Ernst

julia billgren äkta billgrens

Under våren har svenska folket fått lära känna konstnärerna Ernst och Helene Billgren. Men många undrar varför Ernst nya fru, Julia, inte medverkar i succé-programmet Äkta Billgrens.

Under våren har tv-tittarna fått en inblick i familjens Billgrens yrkesliv och familjemiddagar. Programmet Äkta Billgrens, som fortfarande går att se på SVT Play, blev en riktig succé.

Konstnärerna Ernst och Helene Billgren har varit kända i flera decennier men lever i dag som skilda. Tillsammans har de barnen Elsa och Sigge ihop och Helene har även dottern Andrea från ett tidigare förhållande.

Dottern Elsa Billgren har bloggat på modesajten ELLE i över 10 å och är van vid att dela med sig av sitt privatliv för en bred publik. Hennes föräldrarna har alltid varit betydligt mer hemliga och därför var intresset kring programmet extra stort.

Julia Billgrens frånvaro i Äkta Billgrens

I programmet öppnar familjemedlemmarna upp dörrarna till sina konstnärsateljéer och sina privata bostäder. Och vi får också följa med på familjeaktiviteter och tårfyllda middagar. Många undrar dock varför Ernst nya fru Julia Billgren inte är med särskilt mycket. Hon syns i periferin, eftersom hon jobbar tillsammans med maken, med några enskilda synkar (alltså pratstunder framför kameran) får vi inte se.

ernst och julia billgren

Ernst nya fru, Julia Billgren, är inte med så mycket i Äkta Billgrens.

Svensk Damtidning har frågat SVT om Julias medverkan, men kanalen har inte återkommit med något svar.

Ernst träffade den 25 år yngre konststudenten strax efter skilsmässan från Helene Billgren, år 2012. Två år senare gifte de sig och nu bor paret i Anders Zorns gamla konstlägenhet på 190 kvadratmeter vid Södermalmstorg i Stockholm.

Foto: TT