Julia Billgren är inte med i Äkta Billgrens 

därför är julia billgren inte med i äkta billgren

Familjen Billgren gör just nu succé med ett nytt realityprogram på SVT. Men många undrar varför Ernst Billgrens nya fru, Julia, inte med så mycket.

Konstnärerna Ernst och Helene Billgren var gifta i nästan 30 år. Tillsammans har de barnen Elsa och Sigge ihop. Helene har även dottern Andrea från ett tidigare förhållande. Men till skillnad mot Elsa Billgren, som har bloggat på ELLE i över 10 år, har föräldrarna aldrig varit särskilt öppna med sitt privatliv. Förrän nu.

Äkta Billgrens gör succé på SVT

Just nu kan man nämligen följa familjen Billgren i ett nytt realityprogram på SVT. Äkta Billgren sänds i sex delar, på torsdagar klockan 21.00.

därför är julia billgren inte med i äkta billgrens

Konstnärerna Ernst och Helena Billgren var gifta i nästan 30 år.

I programmet öppnar familjemedlemmarna upp dörrarna till sina konstnärsateljéer och privata bostäder men det som många har undrat över är varför Ernst Billgrens nya fru, Julia Billgren, inte är med särskilt mycket framför kameran.

Så träffade Ernst Billgren nya frun Julia

År 2012 gick Ernst och Helene skilda vägar och strax därefter började Ernst och den 25 år yngre konststudenten Julia Hellberg synas ute i vimlet. Två år senare gifte de sig och nu bor paret i Anders Zorns gamla konstlägenhet på 190 kvadratmeter vid Södermalmstorg i Stockholm.

Åldersskillnaden är ingenting de märker av.

– Om någon är den vuxne är det hon, har Ernst sagt i en tidigare intervju.

Dessutom arbetar de tillsammans. I Äkta Billgrens får vi se hur det går till när Ernst förbereder sina konstutställning och då är Julia med när tavlorna ska hängas.

Inte med så mycket i programmet

– Hon har studerat konsthistoria i många år och har väldigt gott omdöme, så jag frågar gärna henne till råds vad gäller färger eller form, har Ernst tidigare berättat för Mitt i.

ernst och julia billgren

Ernst nya fru, Julia Billgren, är inte med så mycket i Äkta Billgrens.

Men några synkar, alltså enskilda pratstunder framför kameran, har Julia inte. Vi har SVT men kanalen har inte återkommit med något svar.

prenumerera på svensk damtidning

Foto: TT