Julia Roberts: Jag tror inte på Botox

Annons

Julia Roberts gillar inte Botox.
Julia Roberts gillar inte Botox.

Julia Roberts säger i en intervju för Elle att hon inte gillar tanken på att spruta pannan full med Botox som så många andra gjort i Hollywood.

Julia Roberts är just nu ute på resande fot för att göra reklam för sin nya film Eat Pray Love där även svenska Tuva Novotny har en roll har också gett en intervju för Elle Magazine. Där berättar hon om Hollywoods syn på kvinnor och varför hon inte kan tänka sig att göra ett skönhetsingrepp.
– Vi lever i ett samhälle där kvinnor aldrig får uppleva hur dom egentligen ser ut som gamla. Jag vill i alla fall att mina barn ska se när jag är arg, glad eller ledsen, säger Julia och syftar på den utslätade panna som de flesta skådespelerskor i Hollywood över 40 har numera.

Annons

Tuva Novotny och Julia Roberts i Eat Pray Love.
Tuva Novotny och Julia Roberts i filmen Eat Pray Love.

Reinkarnation

Annons

Julia berättar också om att hon numera anammat hinduismen. Hela familjen går varje vecka till templet för att be. Den 42-åriga skådespelerskan säger också att hon tror på reinkarnation.
– I det här livet har jag blivit så bortskämd med både en fantastisk familj och nära vänner så i nästa liv ska jag ta det mer lugnt och istället hjälpa andra.
För Julia har de senaste åren satsat mindre på karriären och mer på familjen, det vill säga maken Danny Moder och barnen Hazel Patricia, Phinnaeus “Finn” Walter och Henry Daniel Moder.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL, Stella Pictures.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Julia Roberts: Jag tror inte på Botox”

  1. Anna skriver: 6 augusti, 2010

    Så här snygg har Julia inte varit på länge?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar