Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Julvärden Tareq Taylor förd med ambulans till sjukhus – skadades svårt i köket

01 jan, 2022, 22:00 
AvIndra Nordemar

Tareq Taylor har blivit förd i ambulans till sjukhus efter en olycka i Stjärnorna på slottet.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Tv-kocken Tareq Taylor, 52, är numera på hela svenska folkets läppar efter hans julvärdsskap , men han gjorde succé i tv-världen långt innan dess.

Han blev känd för den breda allmänheten 2017 då han vann "Kockarnas kamp", och sedan dess har han dykt upp i rutan i flera tv-sammanhang.

Bland annat har hans egna program ”Tareq Taylors matresa” blivit omåttligt populärt, och på Kristallengalan i år kammade han hem vinsten i kategorin "Årets tv-personlighet".

Tareq Taylors olycka i Stjärnorna på slottet

Men allt började med att han var kock för "Stjärnorna på slottet", och det programmet sviker han inte – än i dag lagar han magnifika rätter till de medverkande, som i år är – komikern Marika Carlsson, författaren David Lagercrantz, artisten Carola Häggkvist, skådespelaren Per Anderson och den norska stjärnan Grynet Molvig.

Men under vistelsen händer något oväntat. Tareq, som är en favorit både bland stjärnorna och tittarna, får plötsligt åka i väg med ambulans.

Han går in i köket för att servera de önskade rätterna som Carola beställt, men det verkar då som att han av misstag skär sig på armen, och de hela slutar med att han faller ihop.

Vi vet ju däremot att Tareq mår bra i dag, lyckligtvis!

Foto: TTAnnons