Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Juryprofilens stora glädjebesked om Let's Dance efter nedläggningen

11 jun, 2024, 09:00 
Let's Dance i TV4
Karin Törnblom/TT
Dermont Clemenger har otroligt glädjande nyheter om Let's Dance.
Annons

I augusti 2023 kom bomben som skakade om hela tv-världen: Let's dance försvinner från rutan. Det hade sin förklaring i krass ekonomi. TV4 kämpar med tuffa förluster och har behövt göra stor nedskärningar den senaste tiden.

– Trots att Let's dance fortfarande är ett program med mer än en miljon tittare varje vecka så har tittarsiffrorna stadigt dalat under de senaste åren, meddelade Fredrik Arefalk, kanal- och innehållsdirektör på TV4, i samband med att programmet pausades.

Rickard Sjöbergs tuffa kamp under Let's danceBrand logo
Rickard Sjöbergs tuffa kamp under Let's dance

Juryprofilens glädjebesked om Let's Dance

Men varken tittare eller programmets jury har gett upp hoppet om att Let's Dance ska återvända. Dermont Clemenger öppnade för just detta när han intervjuades av Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon.

Annons
Let's Dance
Ann Wilson, Tony Irving och Dermont Clemenger – vilket gäng!Karin Törnblom/TT

Jenny frågade om Dermont skulle kunna tänka sig att återvända till juryn ifall han fick samtalet i dag. Då kom ett glädjande besked från 51-åringen.

– Så länge jag får sitta med Tony Irving, säger Dermont.

Tony Irvings fina ord

Och Tony är definitivt redo för en återförening med Dermont och jurykollegan Ann Wilson. Han har tidigare sagt att TV4 planerar att plocka tillbaka Let's Dance 2025.

– Det är det som TV4 har sagt till mig. Intentionen är att komma tillbaka då. Så nu får jag ett års paus för att återhämta mig och förnya mig. De har gjort samma sak i Norge och andra länder för att kunna förnya programmet, har Tony sagt till Aftonbladet.

Annons