Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dominika Peczynski och Anders Borg skiljer sig

22 jun, 2022, 15:42 
AvSimon Holm Stålhand

Hoppas de kommer ur det starkare..

Annons
Dominika Peczynski försvarar Anders Borg efter skandalen: ”Har inte hänt”Brand logo
Dominika Peczynski försvarar Anders Borg efter skandalen: ”Har inte hänt”

Dominika Peczynski och Anders Borg skiljer sig efter ett fyra år långt äktenskap. Det meddelar Dominika Peczynski via sin Facebook under onsdagseftermiddagen.

"Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid."

Ville sälja sin lägenhet tidigare i år

12 maj så la Dominika Peczynski och hennes man, politikern Anders Borg ut sin lyxiga lägenhet på Östermalm till försäljning. Då berättade hon exklusivt för Svensk damtidning om beslutet.

– Vi har fyra av fem utflugna barn som studerar på olika orter runt om i Sverige, så vi är bara tre personer kvar här hemma. Jag, Anders och tioåriga Harry. När vi flyttade in så bodde alla hemma och då behövdes utrymmet. Nu har vi för många sovrum som står tomma, sa pr-drottningen Dominika Peczynski till Svensk damtidning då och fortsatte:

– Vi älskar lägenheten och tänker inte sälja den så lättvindigt. Vi kommer bara att sälja om vi känner att vi får rätt pris. Vi älskar även området, så vi kommer förmodligen bli kvar här, sa Dominika Peczynski.

Men nu får de istället söka varsin lägenhet.

Annons