Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dotter ställer in – bara en dag före Mello: ”Hon måste”

23 feb, 2024, 12:07 
Nu kommer Dotter med ett tråkigt besked – bara dagen före Melodifestivalen.
Annons
Mellostjärnans kärleksavslöjande om Carl PhilipBrand logo
Mellostjärnans kärleksavslöjande om Carl Philip

Artisterna stålsätter sig inför lördagens stora deltävling av Melodifestivalen. Då vill man att allt ska stämma till punkt och pricka – att det inte finns något som ger vika, så att man kan fokusera fullt ut på numret.

Den turen har dessvärre inte artisten Johanna ”Dotter” Jansson, 36. Hon har nämligen blivit sjuk och tappat rösten, ett mycket viktigt verktyg ifall man vill gå långt i svenska folkets stora musiktävling.

Dotter
Dotter uppträder i Melodifestivalen med låten It's Not Easy to Write a Love Song.TT

Ställer in – bara en dag innan Mello

Bara en dag innan sin medverkan i Eskilstuna tvingades Dotter avbryta pressträffen med journalister. Hon ska dessutom ha hostat och tagit sig om halsen, innan hon fördes iväg av sitt team.

Annons

– Hennes röst har lagt av. Hon måste få i sig te nu innan repet, säger Dotters presskontakt till Aftonbladet.

”Behöver spara på rösten”

Redan under gårdagen verkade Dotter ha problem med halsen. Enligt Aftonbladet fick hon då halstabletter för att råda bot på problemet, men dessvärre verkar det inte ha blivit bättre och nu krävs vila.

”Dotter är hes efter sin förkylning och behöver spara på rösten. Hon behöver vila den så mycket som möjligt nu inför imorgon”, skriver Dotters presskontakt i ett sms till tidningen.

Ja, nu håller vi tummarna för att rösten håller när Dotter ska upp på scen. En sångerska utan någon röst är inte optimalt.

Foto: TT

Annons