Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kajsa Bergqvist har gift sig i hemlighet

09 aug, 2016, 09:35 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Den före detta höjdhoppsstjärnan Kajsa Bergqvist, 39, har knutit hymens band med kärleken Hanna Hanve, 25. Det hemliga bröllopet ägde rum i Stockholms skärgård i helgen.
Annons
Kajsa Bergqvist IBL

Den före detta höjdhoppsstjärnan Kajsa Bergqvist, 39, har i största hemlighet gift sig med sin kärlek Hanna Hanve, 25.

Vigseln skedde i en trädgård på ön Granholmen i Stockholms skärgård i lördags och ett 60-tal gäster, däribland artisterna Eva Dahlgren och Efva Attling, fanns på plats, skriver Expressen.

“Har numera en fantastisk fru! Tack alla vänner och familj som förgyllde våran dag. Så lycklig skriver Kajsa på Facebook.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kajsa Bergqvist facebook gift

Kajsa och Hanna träffades förra året på gayklubben King Kong. Ett ställe som i februari i år belönades med priset “Årets klubb” på QX-galan.

Annons

Kajsa var prisutdelare och berömde då klubben ifrån scenen.

– Jag tror att det är många här som har träffat sina pojk- och flickvänner på det sättet. Däribland jag. Vi får tacka dem för det, att vi kan gå ut och träffas istället för att sitta hemma med appar.

Det var även på QX-galan som hon och Hanna visade upp sig tillsammans för första gången. De bar då likadana ringar på vänstra ringfingret, men var förtegna med sin kärlek.

– Vi är sambos, absolut. Mer än så vill jag inte säga, sa hon då.

Kajsa var tidigare gift med Måns Herngren. De skiljde sig 2011, samma år som Kajsa kom ut som homosexuell.

Av Anna von Koch

Foto: IBL, Facebook

Annons