Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kajsa Bergqvist lämnade Måns - nu kär i Kristina

21 dec, 2011, 10:05 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Höjhopperskan Kajsa Bergqvist har funnit kärleken igen. Tidigare i år föll hon för Kristina, det berättar Kajsa öppenhjärtligt i en intervju i januarinumret av gaytidskriften QX.

Paret, som möttes via en gemensam bekant, bor nu ihop på Södermalm i Stockholm. Efter att förhållandet blivit stabilt valde de nu att berätta om sin relation eftersom olika rykten om Kajsas civilstatus cirkulerat en tid. Hon har tidigare alltid varit förtegen om sitt privatliv. I februari tidigare i år skiljde sig Kajsa från regissörsmaken Måns Herngren.

Annons

Jättekära

– Jag är jätteglad att jag och Kristina har träffat varandra och vi är jättekära och har ett fantastiskt förhållande. Men jag har aldrig pratat om såna här grejer tidigare, säger hon till tidningen.

Ser tillbaka

– Lika lesbisk som jag känner mig i dag, lika hetrosexuell kände jag mig när jag var ihop med Måns. Men när jag blir gammal och jag ser tillbaka på mitt liv så kanske man kan se att jag är bisexuell, berättar hon i QX.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures och faksimil QX.

Läs även:

Annons