Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kallas vilda festnatt med Johaug – privata bilderna avslöjar

12 okt, 2023, 14:00 
Louise Wibergh Lenti
Charlotte Kalla

Den glada överraskningen och vilda festhelgen med Johaug och skidgänget.

Annons
Charlotte KallaBrand logo
Charlotte Kalla

Charlotte Kalla är kvinnan som gillar att överraska sin omgivning.

Tävlingsränderna går aldrig ur

Charlotte Kalla har med sina nio OS-medaljer blivit Sveriges främsta kvinnliga olympier genom tiderna. Efter 50 SM-medaljer och 59 pallplatser i världscupen meddelade hon i mars 2022 att det var dags att avsluta sin tävlingskarriär. Och nog förtjänade hon en ordentlig vila!

Som den tävlingsmänniska hon är gick det däremot inte lång tid förrän en ny tävling stod för fötterna på norrbottenstjejen. Kalla ställde upp i Let’s dance 2023.

Annons

Självklart blev även denna tävling historisk. Kalla var den första gravida deltagaren i programmets 18 år långa historia. Tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson tog hon och den charmiga bulan sig hela vägen till finalen. Otroligt imponerande!

Charlotte Kalla, Tobias Karlsson, Let's Dance
Som hon strålade under finalen av Let's dance! Wow!

Charlotte Kalla: "En fantastisk helg"

I mitten av juli föddes sen hennes efterlängtade son. Charlotte har sedan dess fått njuta av att leva i bebisbubblan samtidigt som hon färdigställt sin bok som släpps nu i oktober.

Annons

Bilderna på hennes instagram vittnar om långa barnvagnspromenader och harmoniskt friluftsliv med svampplockning och vandring med vänner.

Sen hände något som avbröt den stillsamma vardagen – en riktig pangfest!

Skidkollegan och nära vännen Therese Johaug blev nämligen överraskad med en storslagen möhippa på Stokköya norr om Trondheim.

Charlotte Kalla, tillsammans med bland annat skidåkarna Marit Björgen och Ingvild Flugstad Östberg, såg ut att ha en fantastisk helg. De åkte ribbåt, badade i havet, åt lyxmiddag och i httade på en massa annat möhippebus och firade att det snart vankas bröllop.

Annons

– Jag hade en fantastisk helg och det var så kul att få en chans att överraska Therese! Grymt arrangerat och glad att jag fick träffa alla härliga tjejer som finns runt den blivande bruden! Ska bli så skoj att få träffa allihopa igen på bröllopet, säger Kalla till Expressen.

Bröllopet mellan Therese Johaug och fästmannen Nils Jakob Hoff är planerat till nyårsafton i år.

Se några glimtar från helgen i Therese Johaugs bildspel nedan som hon bjussigt delade med sina följare på Instagram. De avslöjar en helg fylld av kärlek, skratt och vänskap!

Foto: Instagram/TT

Annons