Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kanalen bekräftar: Christian Bauers kontrakt med TV4 påskrivet – utan Pernilla

04 jun, 2023, 12:10 

Christian Bauer har skrivit på ett kontrakt med TV4, kan Svensk Damtidning nu avslöja.

Annons

Vid årsskiftet delade Pernilla Wahlgren och Christian Bauer med sig av den fantastiska nyheten att de förlovat sig. På bilder kunde man se hur Christian gick ned på knä och hur en tårögd Pernilla sa ”ja”.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Sedan dess har kärleken fortsatt att blomstra för paret. De har bosatt sig i en nybyggd lyxvilla ute på Lidingö – och är dessutom mitt uppe i planerandet av sitt sagolika bröllop.

Tanken var att bröllopet skulle ske redan i sommar, men när Pernilla landade giget som programledare för Allsång på Skansen fick paret tänka om och skjuta upp den kärleksfulla ceremonin.

Pernillas och Christians bröllop

I en intervju med Aftonbladet berättade Pernilla Wahlgren om de framflyttade planerna. Hon avslöjade dessutom att hon och Christian ville gifta sig utomlands.

Annons

– Det kommer vara så mycket för mig med ”Allsång på Skansen”. Och jag har bara känt att bröllop är också ett så stort projekt. Och något som jag verkligen vill ska bli den bästa, bästa dagen, sa Pernilla till Aftonbladet.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

TV4 bekräftar Christians nya gig

Ja, räkna med en sommar som är fullspäckad med jobb för Pernillas del. Det kommer med all sannolikhet bli långa och många repetitionsdagar för att kunna leverera en allsång i högsta klass!

Samtidigt har Christian annat att sysselsätta sig med. Nu kan Svensk Damtidning avslöja att han nyligen befann sig i Frankrike för att spela in kommande säsong av Fångarna på fortet.

Som deltagare har han, precis som alla andra, tvingats skriva på ett så kallat medverkandeavtal med TV4.

Kanalen bekräftar nu också att Christian Bauer kommer vara med nästa säsong.

– Ja, det stämmer att Christian Bauer var en av flera deltagare som medverkade i veckans inspelningar nere på Fortet. Än så länge vet vi inte när avsnittet med Christians medverkan ska sändas, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Foto: TT

Annons