Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kanalens nya besked om älskade TV4-hunden: ”Berättade under morgonen”

25 jun, 2024, 13:30 
Hundcoachen Fredrik Steen om LillaNymos allvarliga sjukdom – och hur hunden mår nu.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Labradoren Lilla Nymo, Nyhetsmorgons maskot, har med sin pälsliga charm blivit något av en tittarfavorit. Den ikoniska TV4-profilen har varit med i flera år och tittarna verkar inte kunna få nog av det fyrbenta pälsdjuret.

Lilla Nymo är som oftast i sällskap av TV4:s hundcoach, Fredrik Steen. Hunden brukar titta nyfiket omkring sig när hundexperten svarar på tittarnas frågor och bandet mellan dem tycks vara okrossbart.

Fredrik Steen
Hundcoachen Fredrik Steen brukar synas med LillaNymo i Nyhetsmorgon.BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Fredrik Steen om hundens sjukdom

Därför var det många som hamnade i sorg när Fredrik Steen berättade att Lilla Nymo insjuknat. I ett inlägg på Instagram berättade han själv om de jobbiga dagarna.

Annons

”Sen några dagar tillbaka medicinerar vi henne med Andapsin och jag känner att det ger liten men förhoppningsfull effekt. Denna medicin är mot sår i mag och tarmkanalen. Jag pussar och kramar på henne mest hela tiden”, skriver han till inlägget.

TV4 bekräftar glada nyheten

Men när Fredrik Steen gästade Nyhetsmorgon kom han med glada nyheter! Lilla Nymo har återhämtat sig från sjukdomen och springer nu runt som en frisk hund.

”Glädjebesked. Lilla Nymo är frisk. Hundcoachen Fredrik Steen berättade under morgonen att Nymo mår bättre efter den mystiska sjukdomen”‚ skriver Nyhetsmorgon på sin Instagram.

Wow, så härliga nyheter!

Foto: TT/Instagram

Annons