Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändisarna rockade loss!

20 sep, 2010, 08:03 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Maria Sköld, Robert Wells, Alexandra Charles och Carl Jan Granqvist.
Maria Sköld, Robert Wells, Alexandra Charles och Carl Jan Granqvist.

Musikalen spelas på Cirkus i Stockholm.
Musikalen spelas på Cirkus i Stockholm.

Om du är ett fan av rockmusik generellt eller av legendariska gruppen Queen speciellt – ja, då är det här din drömmusikal!

”We Will Rock You”Cirkus i Stockholm är en musikal utöver det vanliga med bland andra Tina Leijonberg i en av huvudrollerna. Aftonen gästades bland annat av rockrävarna Jim Beach, Ben Elton och Michael Brenner från gruppen Queen och efter premiären, som hölls av Petré Event, bjöds det på mat och dryck på Café Opera där kändisarna festade glatt både länge och väl!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Maria Roswall
Foto: Cecilia Österberg

[smooth=id: 375; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Läs även:

Annons