Kändisarnas kaxigaste klackar

Annons

inlbild3

Om kändisarna ska slå dem i taket eller inte verkar inte spela någon roll, kaxiga klackar bär de gärna och ofta.

Sylvasst, skyhögt och skoskav(?) – både till vardags och fest gillar kändisarna att ta på sig klackar utöver det vanliga. Här är en samling bilder att njuta av och kanske förfäras över…

Annons

Av Susanna L
Foto: Stella Pictures, All Over Press

Annons

[smooth=id: 1044; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Kändisarnas kaxigaste klackar”

 1. Maja skriver: 5 mars, 2014

  Vilka styltor kan aldrig vara nyttigt för kroppen i längden. Skorna ligger på hyllan när bärarna nått medelåldern.


 2. Humaniora skriver: 5 mars, 2014

  Visst är det spännande och stimulerande med mode el kläder och accessoarer överhuvudtaget……….men det är också värdefullt att vara medveten om den värld och de spelare/aktörer som styr trenderna på denna arena….Läser för tillfället en bok av Paulo Coelo, som beskriver modevärldens i grunden osunda kultur…….där maktbegär och pengar styr i princip allt och där alla medel är tillåtna som kan förstärka bankkonton och personligt inflytande……… Han beskriver också insiktsfullt den mänskliga fåfängans "behov" som skapats av cyniska penningmagnater/strateger – Det är alltid stimulerande med författare som har ett samhällskritiskt perspektiv………dessutom nödvändigt i en värld där människor till stora delar är utlämnade åt olika maktkonstellationer……..alltifrån politiska till marknadskrafternas diverse utbud!!


 3. Pia skriver: 5 mars, 2014

  Om man ska tro att historien alltid upprepar sig så tycks dessa excesser förebåda en världskatastrof. Vulgärt och ett oerhört slöseri med pengar är det hur som helst. Och jättefult enligt min mening,( som inte betyder ett skvatt förstås).


 4. Pia skriver: 5 mars, 2014

  Jag kanske borde förtydliga det där med historien: Sodom och Gomorra var två städer som enligt Bibeln förstördes p g a invånarnas skamlösa leverne och Romarrikets fall föregicks också av liknande gränslösa liv "i sus och dus" bland de besuttna. Bara ett par exempel.


 5. Maja den första skriver: 5 mars, 2014

  Tacka vet jag flipflops och blundstones, de enda skor jag behöver.


 6. Johanna skriver: 7 mars, 2014

  Jag tycker att högklackat är mycket snyggt . Jag använder klackar dagligen och har inga problem alls. Mera klackar!


 7. Pia skriver: 7 mars, 2014

  6 "Johanna" Jag har inget emot högklackade skor. Men du måste medge att dessa är extremvarianter. Har du råd och lust och framför allt KAN du att stolpa omkring i dylika dagligen, så är det förstås din sak. Jag trodde att det framgick vad jag reagerade mot, men tydligen så gick det att misstolka.


 8. Johanna skriver: 12 mars, 2014

  Ingen fara Pia det var nog jag som misstolka det hela jag gillar klackar man får bättre hållning i klackar tycker jag


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar