Kändisarnas stöd till Sanna Nielsen – efter svåra tiden

FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Sanna Nielsen berättar om tårarna efter allt hat – och får stöd av kändiskollegorna.

Slå på ljud

Sanna Nielsen leder Allsång på Skansen och är en av våra mest folkkära artister, men det betyder inte att hon är fredad från kritik och ibland även elakheter och hat.

På Instgagram går hon nu ut och ryter ifrån mot de elaka kommentarerna på nätet.

”Jag ska inte ljuga. Jag tar också åt mig ibland. Oftast inte, men ibland händer det. Så jag antar att de som tycker det är viktigt att yttra sin åsikt om mig till mig blir lättade när de läser det här och förstår att det gör ont ibland, för det är väl det ni vill?” skriver hon i inlägget.

”Just nu gråter jag inte för min egen skull. Jag är ganska stark och vet vem jag är, vad jag vill och står för, men jag bär också på ett annat liv som jag så gärna vill ska få vara precis som just den vill vara och när jag läser vissa kommentarer så inser jag ännu mer att det alltid kommer finnas motstånd till det, att få vara precis den man är och det är så synd.” fortsätter hon.

Kollegorna stöttar Sanna Nielsen

I kommentarsfältet får hon stöd av följarna, bland dem en hel del kändiskollegor.

”Jag är så ledsen att folk beter sig som skit mot dig. Jag vet exakt hur det känns”, skriver journalisten Carina Bergfeldt.

”Så starkt skrivet .. man blir så ledsen över hur elaka människor kan vara. Du är fantastisk och vacker inifrån och ut”, skriver artisten Jessica Andersson.

”Kärleken är större starkare och långt viktigare. Men det andra gör onödigt ont. Här kommer en stor skopa kärlek! För att du är du!”, skriver TV4-programledaren Tilde de Paula.