Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändisarnas stora bråk som spårat ur: "Obehagligt"

04 sep, 2022, 20:00 
Indra Nordemar

Bråket har pågått hela sommaren. Nu talar deckardrottning ut.

Annons
5 skandaler i "På spåret"!Brand logo
5 skandaler i "På spåret"!

Innan författarskapet studerade Camilla Läckberg vid handelshögskolan i Göteborg och tog examen som civilekonom. Men hennes intresse för att skriva ledde henne istället till en skrivarkurs, och på den vägen är det.

I dag är hon en av världens största deckarförfattare. Hennes böcker finns i 60 länder och har sålt över 29 miljoner exemplar.

Men trots sina succéer är det inte bara hyllningar som regnar över henne. Av podduon Alex Schulman och Sigge Eklund sågas hon – och nu är bråket ett faktum.

Kändisbråket – så började det

Det var när den omtalade rättegången mellan Amber Heard och Johnny Depp led mot sitt slut tidigare i somras, som Camilla gav sin syn på det hela i ett inlägg på Instagram.

Kort därefter släpptes ett nytt avsnitt av Alex och Sigges podcast. Sigge förkastade då deckarförfattarens fördömande som "stenkorkat".

Annons

Camilla slog snabbt tillbaka mot duon i ett nytt inlägg.

”De gillar mig uppenbarligen inte. De respekterar mig uppenbarligen inte. Varför vet jag inte. Men ja, jag tycker det är extremt obehagligt”, skrev hon då på Instagram.

"Som killarna på skolgården"

På det spåret har det sedan fortsatt. Camilla menar själv att hon blivit radarparets "favoritslagpåse", varför vet hon inte.

– Jag har ingen teori om det. Det kan ju ha börjat med något litet och så har det rullat på. Det kanske är roligt att reta upp mig, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Det blir lite den där känslan av killarna på skolgården som ska vara tuffa.

Sigge bor på andra sidan Atlanten i New York. Men Alex stöter hon på titt som tätt. De umgås i samma kretsar och jobbar inom samma bransch, Alex är ju även han författare, vilket gör relationen desto mer komplicerad.

– Det har hänt att jag har skällt ut honom via sms, tagit det privat inte offentligt. Ibland har det kommit en ursäkt och en blomsterbukett, men sen kommer det en ny grej och ja...

Foto: TT

Annons