Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kändisdesignern Alexander McQueen tog sitt liv

12 feb, 2010, 10:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Alexander McQueen var stjärnornas designer.
Alexander McQueen var stjärnornas designer.

Kändisarnas egen favoritdesigner Alexander McQueen är död. Han tog sitt eget liv efter sin moders bortgång för en vecka sedan och modevärlden är i chock.

Många är de kändisar och kungligheter som burit Alexander McQueens kläder. Dessutom har McQueen varit av de designers som arbetat med H&M, vilket gjort att även vi andra kunnat ha råd med ett designerplagg i garderoben.

Sarah Jessica Parker ses här i ett av Alexanders plagg.
Sarah Jessica Parker ses här i ett av Alexanders plagg.

Alexander McQueen ritade kläder till bland andra Madonna, Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Janet Jackson, Nicole Kidman och Lady Gaga. Stjärnor som nu säger sig vara helt förkrossade över hans plötsliga död.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag är både chockad och bedrövad över vad som hänt honom. Det kommer aldrig att finnas en annan  designer som Alexander, säger Sarah Jessica Parker till People.

Alexander McQueen ska ha blivit så bedrövad övar att hans älskade mamma Joyce avled för en vecka sedan att han inte längre orkade fortsätta leva. Brittiska tidningar hävdar att han hängt sig i sitt hem i centrala London. Han blev 40 år gammal.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella
Annons