Kändiseliten firar Micael Bindefeld 60 år

micael bindefelds fest för kändiseliten

När den kända festfixaren Micael Bindefeld fyller 60 år sparar han förstås inte på krutet. Hela Sveriges kändiselit är inbjuden till det stora partyt, som började med en flygresa till okänd destination. Och i oktober blev Carola klar för Melodifestivalen, uppger Aftonbladet.

Efter att denna text publicerats blev Carola klar för Melodifestivalen, något som Aftonbladet uppger.

Hon ska sjunga om sin kärlek till Jesus.

Här kan du läsa en artikel om när hon deltog i Bindefelds 60-årsfest.

Vilken jättesatsning! Landets mest kända festfixare firar 60 år och bjuder hela Sveriges kändiselit på en generös fyra dagars fest. Vi talar förstås om Micael Bindelfeld, som har arrangerat celebra tillställningar i över trettio år.

Micael Bindefeld tar med kändiseliten till Tel Aviv

Nu är rollerna omvända. Micael har alltid varit mån om att hälsa och mingla med alla under sina fester men i övrigt håller han sig i bakgrunden. Men under den stora 60-årsfesten är det förstås han som är i fokus. Festligheterna inleddes redan under morgonen då flera svenska kändisar begav sig till Arlanda för en tidig morgonflight till “okänd destination”.

Micael Bindefeld tog emot sina gäster, i det chartrade planet, och med sig hade han regissören Måns Herngren och programledaren Sofia Wistam som agerade reseledare. Nu har det dock blivit känt att det är i Tel Aviv som kändiseliten kommer att spendera de närmaste dagarna.

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor var en av dem som först kom till Arlanda. Bara några timmar före regeringens presentation av höstbudgeten. Och hon fick sällskap av artisten Carola Häggkvist. Andra kändisar som är inbjudna till kalaset är Jonas Gardell, Lena Philipsson, Mona Sahlin, Orup, Charlotte Perrelli, Anja Pärson och Camilla Läckberg.

Carola Häggkvist och Ebba Busch Thor är två av gästerna

Och det är en peppad skara som har rensat kalender de fyra närmaste dagarna. “Festen kan börja!”, skriver Pernilla Wahlgren, “Vart ska detta sluta?”, undrar Carola Häggkvist. Bathina Philipsson, som är gift med en av kungens bästa vänner Aje Philipsson, valde också att ta en bild precis innan avfärd. Detta tillsammans med de utklädda reseledarna.

Foto: TT, Instagram