Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändisjuveleraren firade lyxfödelsedag på Sardinen

12 aug, 2011, 08:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Det var stort födelsedagspartaj på Sardinen häromdagen då den libanesisk-italienske kändisjuveleraren Fawaz Gruosi firade sin födelsedag.

Woaw, vilken fest ! Libanesisk-italienske kändisjuveleraren Fawaz Gruosi – mannen bakom lyxmärket DE GRISOGONO och berömd för sina svarta diamanter – sparade inte på krutet nu när han firade sin 59:e födelsedag på Sardinien. Tala om ett kalas med “extra allt”!

Annons

Swarowski

Firade gjorde Fawaz Gruosi som sagt på sitt älskade Sardinien, i Ponte Cervo. Annars bor han i Schweiz.

–Sardinien är det enda tänkbara!

Femstjärniga Billionaire Club var knökfull med celebrities. Som Fiona Swarowski. Just det, hon med kristallsvanarna och strassen.

Med unga frun

Vi hittade också silverhårige affärsmannen Flavio Briatore, pappa till supermodellen Heidi Klums 5-åriga dotter Leni, Naomi Campbells exkille och tokig i racing som snällt kom med unga frun Elisabetta.

Annons

Skönhetsguru

Den italienska modedesigern, exmodellen tillika juveldesignern Marta Marzotto som gjorde tjusig entré tillsammans med skönhetsgurun Ivo Pitanguy, namne med drottning Silvias påstådda plastikkirurg i Brasilien.

Trumps exhustru

Partypinglan Ivana Trump var förstås också på plats, för säg den miljardärfest hon missar! Supermodellen Bianca Balti fanns också på gästlistan.

Annons

Eurovision Song Contest

Även så sångerskan Vicky Leandros som odödliggjort balladen “Après toi”, vinnarlåten i Eurovision Song Contest, 1972. Fawaz’ smycken glittrar på Oscarsgalor och på events världen över. Ett tag jobbade han för Bvlgari, men kör nu i egen regi.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

God vän med Emanuele Filiberto

En och annan skön juvel ur hans exklusiva kollektioner hittar också vägen till de kungliga ibland, företaget gör också klockor, solglasögon och mycket annat. Han partajar med Monaco-familjen, syns i Cannes, har akvamarinfärgade ögon och är god vän Emanuele Filiberto och Clothilde. Och är gift sen flera år med Catherine Scheufele från den ansedda Chopard-familjen, de med armbandsuren.

Från Cipriani

Piffiga tjejer viftade med sprakande bloss när Fawaz skar födelsedagstårtan. Och sen dansades det halva natten. Trerätters-menyn stod trestjärniga restaurang Cipriani för, bland annat bjöds det på tryffelrisotto och hummer.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons