Kändiskvinnans oväntade ord om kungavännen: "nästan kär"

Kändiskvinnans oväntade ord om kungavännen: "nästan kär"

Carolina Gynnings erkännade!

Carolina Gynning är högaktuell med filmen Triangle of Sadness, som är regisserad av svensken Ruben Östlund. I filmen spelar hon rollen som en "rysk troféfru". Under inspelningen var hon även gravid – något som hon lyckades hålla hemligt för alla inblandade!

– Dels för att jag hade haft missfall innan och inte vill ”jinxa” det. Dels för att jag kände mig som en dålig människa som hade blivit gravid mitt i ett så stort och fint projekt. I min hjärna var jag lite av en slyna. Det var kanske fel. Men därför sa jag heller inget, säger hon i en stor intervju med Expressen.

Mannen i Carolina Gynnings liv, och pappa till hennes barn är ingen mindre än Viktor Philipson. Låter det bekant?

Carolina Gynnings oväntade erkännande

Det är inte konstigt. Viktor är nämligen son till Aje, som är en av kungens bästa vänner.

– Fantastiskt! De har ju också en speciell familj. Aje har haft tre olika fruar, och Viktor är barn till mittenfrun, medan Bathina som är Viktors styvmamma är lika gammal som jag. Det finns lite humor i det, tycker jag, säger Carolina Gynning och erkänner något oväntat.

– Sen är jag ju nästan kär i Aje. Han är snart 80 och har snyggare kropp än Viktor. Stackars Viktor! Men det är ju sant, och han håller med. Aje har det där i sig – elegansen. Han kan föra sig, och det är helt fantastiskt att Vilda har honom som farfar.

Viktor och Carolina är inte gifta. Men om det går som Carolina vill så blir det snart förändring på det.

– Det frågar jag Viktor varje dag! Nu orkar jag inte vänta en sekund till. Men han har lovat mig en ring och stort bröllop.

Det finns kanske även lite press för Viktor i det hela. Paret spenderade en helg i Toscana på Felice Jankells och Nils Thams bröllop? Ett minne för livet.

– Ja, det gör han nog. Men jag har sagt att jag nöjer mig med ett liiite mindre bröllop. Ha, ha. Nej, men det hade varit kul om vi gifte oss nu när vi ändå har ett barn ihop och är så kära. Det hade varit otroligt fint att gifta sig på Ajes Skenäs gård. Men vi får se.

Så familjeförhållandena är kanske lite icke-normativt. Men det är något som Carolina Gynning uppskattar.

– Så allt är är väldig mysigt, men också lite ”weird”, som en Ruben Östlund-historia nästan. Han kan få komma nästa familjejul och sitta och titta! Som inspiration. Jag tror han skulle gilla det faktiskt, säger Carolina Gynning.