Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändismannen avslöjar Bianca Ingrosso – privata sms:en ute: "Säg inte till nån"

29 okt, 2022, 08:00 

Nu är hemligheten ute för alla.

Annons
Petra Medes kärleksavslöjande med Danny Saucedo!Brand logo
Petra Medes kärleksavslöjande med Danny Saucedo!

Det kan knappast vara någon som missat att Bianca Ingrosso blivit med egen talkshow – och tittarsifforna talar sitt klara språk: det är succé!

Framgångsreceptet? Kanske är det Bianca Ingrossos transparens och öppenhet, som när hon lät sin gäst visa upp helt privata SMS till Bianca, i sändning...

Folk kommer inte fram på krogen

Att Bianca Ingrosso efter en lång relation med Philippe Cohen nu är singel har varit ett hett ämne. Alla tycks undra vem det är som kommer bli stjärnans nästa flamma, men om du frågar Bianca själv verkar det inte vara bråttom:

– Bibbi är singel, så jävla roligt, och jag har typ aldrig mått så här bra, sa Bianca tidigare på sin youtubekanal.

Och visst kan man tänka sig att ungkarlarna står som på rad för att pröva lyckan hos den framgångsrika programledaren och entreprenören. Eller?

Annons

– Nej, nej, nej, det är tomt i min dm! Det ska sägas. Tomt, tomt. Eller det finns ju en viss skara som skriver men de är antingen 12 eller 85 liksom. Nej, folk kommer inte fram till mig till mig på krogen, avslöjade Bianca till Aftonbladet.

Privata meddelandena

Men helt tomt är det inte, eller så är det så att Bianca helt enkelt inte märker av när meddelandena rasslar in. När popsångaren Danny Saucedo under fredagen gästade Biancas talkshow berättade han nämligen att han SMS:at och ringt – utan svar.

Danny Saucedo och Bianca Ingrosso i talkshowen BIANCA
Bianca har inte svarat på Dannys meddelanden.

– Jag har blivit dissad två gånger i mitt liv av tjejer. Det var en tjej i mellanstadiet som heter Emma, kommer aldrig glömma henne. Och så är det en annan tjej. Hon sitter här och heter Bianca. Jag ringer, jag sms:ar, jag ringer, och hon ghostar mig, säger han i programmet.

Annons

Men det handlade dessvärre inte om någon romantisk invit, eftersom han dessutom redan är upptagen, utan Danny ville gärna ha med Bianca i sitt egna program Ägd av Danny.

Programmet är ett så kallat "prankprogram", och Danny ville gärna att Bianca skulle utsätta brodern Benjamin för ett prank. Men Bianca lämnade honom frågandes.

I sms:en Danny visar upp har han messat henne flera gånger utan svar, och enligt Bianca själv ska det helt enkelt ha varit för att Benjamin var med henne under tiden.

BIANCA sänds fredagar och lördagar 22:00 på kanal 5 eller går att se nu på Discovery+.

Hemliga meddelandena har nu nått tusentals.

Foto: Discovery+/TT

Annons