Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändismannen bekräftar relationen till Lotta Engberg – är som man trott

18 maj, 2024, 14:00 
Nu uttalar sig kändismannen om relationen till Lotta Engberg.
Annons

Lotta Engberg har showat loss i rampljuset i flera decennier. De senaste 20 åren har hon stått på scenen på Liseberg, dragit igång allsångspubliken och levererat odödliga klassiker som ”Ooa hela natten” och ”Jag hade en gång en båt”.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Men så, förra sommaren, nådde Lottas allsång på Liseberg vägs ände. Den folkkära artisten tyckte att det fick räcka och att det var dags att rensa upp i kalendern för att ha mer tid med barnbarnen.

– Nu stänger jag dörren men öppnar upp fönstret på vid gavel. För det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden, säger Lotta Engberg.

Annons
Lotta Engberg
Lotta Engberg har lämnat allsången på Liseberg.Tommy Holl/TT

Lotta Engbergs glädjebesked

Däremot är det inte sagt att Lotta kommer vara ledig hela sommaren. Som så många gånger förr snurrar Bingolotto vidare och på självaste midsommar står hon i rutan och håller spelsugna tv-tittare sällskap.

Midsommarbingo i TV4 leder Lotta tillsammans med relativt nya parhästen Daniel Norberg, men de kommer även få sällskap av två andra folkära profiler: Elisabeth ”Bettan” Andreassen och Lasse Kronér.

Lasse Kronér om relationen till Lotta

Lotta och ”Bettan” känner varandra utan och innan. Tillsammans med Kikki Danielsson utgjorde de trion Kikki, Bettan och Lotta en gång i tiden – och sedan dess har de fortsatt att umgås flitigt.

Annons

Men även Lasse Kronér är en mycket god vän till Lotta. Det bekräftar Doobidoo-programledaren för Hänt och säger att han ser fram emot det kommande uppdraget i Bingolotto.

– När Lotta frågade så var det en självklarhet att tacka ja. Vi är väldigt goda vänner och umgås ju och så. Hon är jätteskön och jag trivs väldigt bra i programmet, säger han.

Lasse Kronér
Lasse Kronér kommer att gästa Bingolotto och kompisen Lotta Engberg.Bo Håkansson BHÅ

Foto: TT

Annons