Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändismannens ovanliga beteende på festen – allt fångat på nya bilder

03 nov, 2023, 18:30 

Här gör Per Andersson det oväntade – mitt under Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikssons bröllopslycka.

Annons

Bröllopet var ett av Sveriges mest omtalade. När Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson vandrade fram i Vadstena Klosterkyrka, redo att säga ”ja” till varandra, var det inför närmare 400 bröllopsgäster.

Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandraBrand logo
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandra

På gästlistan rymdes flera kändisnamn. Bland andra var Sarah Dawn Finer, Carola Häggkvist, Dr. Alban, statsminister Ulf Kristersson och komikern Per Andersson några av de inbjudna.

Den sistnämnda skulle komma att bli lite extra uppmärksammad. På eget bevåg bestämde han sig för att kasta kläderna, ta sig upp på scen i en rosa peruk och göra någon form av nakendans.

Annons
Per Andersson
Per Andersson på Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikssons bröllop.

Per Anderssons egna ord om nakenkuppen

Per Andersson är inte helt ovan att klä av sig naken på scen. Det är nämligen något av ett paradnummer, som går under namnet ”Kuk i hatt”, vilket innebär att han står naken på scen och håller låda.

Flera av gästerna verkade uppskattade det nakna numret. Många applåderade åt Per Anderssons dans, samtidigt som bruden Melinda Jacobs var aningen förvånad över det hon fick bevittna.

– Ja jo, självklart kuppade jag mig in. Eller jag kuppade mig in via Martin, han ringde ju mig. Han var den enda som visste det, det var väldigt få som visste, Melinda visste det inte. Så det var ju mycket chock i luften, sa Per Andersson efteråt till Hänt.

Annons
Per Andersson
Per Andersson bjöd på sitt paradnummer under Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikssons bröllop.

Nya bilderna visar Per Anderssons nakenbeslut

Enligt Per Andersson var det dock inte alla som förstod att det var en del av ett nummer. Statsministerns livvakter var ett tag på väg upp från scen för att motta bort den nakna kändismannen.

I det stora hela verkade Per Andersson haft en otroligt bra kväll. På nya bilder, som Melinda Jacobs delat med sig av på Instagram, får man ta del av nya detaljer gällande det omtalade nakennumret.

En av bilderna visar hur en naken Per Andersson tar sig upp på scen, iklädd en rosa peruk och en provisorisk rumptatuering där det står skriver ”M&M” – en vinkning till brudparet Martin och Melinda.

Annons
Per Andersson
Per Andersson bär rosa peruk och en provisorisk tatuering där det står ”MM”.
Per Andersson
Per Andersson.
Annons

Foto: Instagram

Annons