Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändismannens plötsliga kärleksförklaring till Bianca Ingrosso: "Den bästa jag vet"

15 apr, 2023, 08:00 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har fått en plötslig kärleksförklaring.
Annons

Bianca Ingrosso och Fredrik Skavlan är ytligt sett två väldigt olika människor. De är från olika generationer, olika länder – det finns inget uppenbart som binder dem samman.

Men faktum är att de står varandra nära.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Kändismannen förklarar sin kärlek för Bianca Ingrosso

Fredrik äger nämligen produktionsbolaget Monkberry, som produceras Biancas talkshow. Och hans erfarenhet har varit ovärderlig för den nybakade programledaren.

– Han är dödsskön. Han är så skön. Att inte han blir intervjuad mer, det är sjukt. Vet du vad det finaste med honom är, och därför vi valde att gå med honom? Det enda han säger är: ”Andas, du ska bara vara du, alltså jag litar så mycket på dig”. Då gör det så mycket för mig att han, king of all kings säger det. Då känner jag rakt av att jag litar på mig själv, har Bianca sagt i en intervju med Expressen.

Och känslorna är besvarade. På Instagram la Fredrik nyligen ut en bild på Bianca där han la till en rörande kärleksförklaring.

Annons

"Den absolut bästa jag vet. Min drottning", skriver Fredrik.

Det gör Fredrik Skavlan nu

Efter tolv år och över 280 avsnitt valde Fredrik Skavlan att lägga ner det ohyggligt populära programmet Skavlan. Han jobbar nu heltid med Monkberry och lever familjeliv med sin flickvän, svensk-norska skådespelerskan Maria Bonnevie.

– Hon måste gå för de bästa rollerna. Inte de som passar bäst ihop med vårt schema. Men det är en utmaning att få det att gå ihop, berättar Skavlan för norska tidningen VG.

– Jag är den som har körkort i familjen och den som lagar maten. Men jag kan med handen på hjärtat säga att vi aldrig haft en diskussion om hushållsarbete i familjen. Vi gillar att hålla på här hemma. Vi sitter nästan aldrig still.

Annons