Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Känner du igen de här? Kändisarna utklädda till Elizabeth och Philip

01 nov, 2018, 16:00 
Annie-Li Eriksson
Utklädd till Elizabeth
Är det drottning Elizabeth och prins Philip som önskar "Happy Halloween"? Nej det är det inte! Det är ju artisten John Legend och hans fru Chrissy Teigen som klätt ut sig!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Shrek, Willy Wonka och Catwoman var några som gjorde entré på röda mattan under supermodellen Heidi Klums årliga Halloween-fest. Men de som verkligen stal kvällens show var artisten John Legend och hans fru Chrissy Teigen som hade klätt ut sig till drottning Elizabeth och prins Philip!

– Glad Halloween önskar vi våra trogna undersåtar, sa John Legend på sin mest brittiska engelska i ett videoklipp.

Chrissy Teigens Elizabeth-utklädnad var mitt i prick! Det såg nästan ut som om amerikanskan har gått raka vägen in i drottningens garderob och lånat hatten, kappan, handväskan och skorna. Eller hur?

Drottning Elizabeth i blått.

Men stjärnparet John och Chrissy var inte de enda som klätt ut sig till kungligheter. I följande filmklipp får vi se Hollywoodparets vänner Jenat Kinhair, Mike Rosenthal, Meghan Mackenzie och Luke Dillon utklädda till… Ja kan ni se vilka?

Annons

Heidi Kulm – vilken HalloweenQueen!

Värdinnan Heidi Klum hade också klätt ut sig en kunglighet – nämligen Disney-prinsessan Fiona. Och pojkvännen Tom Kaulitz var Shrek. På hennes privata Instagram kan man följa hennes förvandling från supermodell till en grön seriefigur.

“Here we go!” säger hon i videoklippet.

Och i nästa film får vi se hur hon sakta men säkert börja likna Fiona.

Flera timmar senare gör hon entré till festernas fest! Och resultatet blev ju häpnadsväckande!

Heidi Klum som Fiona.

På plats var även svenska supermodellen Viktoria Silvstedt som hade klätt ut sig till Catwoman. Och med sig hade hon modellkollegan Coco Austin.

Annons
Victoria Silvstedt.

Vilken entré! Modedesignern Zac Posen dök upp som Willy Wonka från filmen “Kalle och chokladfabriken”.

Zac Posen.

Foto: IBL

Annons