Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Känsliga frågan om Melinda – E-Type ryter ifrån: "Byter gärna ämne"

06 sep, 2022, 09:00 
AvIbraheem Alsalman

E-Types ärliga ord om relationen med Melinda Jacobs.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Det var Svensk Damtidning som i april kunde avslöja att artisten Martin "E-Type" Erikson, 57, är tillsammans med familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38. Paret träffades via gemensamma vänner och har blivit ett av Sveriges mest omskrivna par.

Glädjebeskeden har sedan dess avlöst varandra och nyligen meddelade det nykära paret att de väntar barn. Det betyder att Martin blir pappa för första gången i början av nästa år.

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, sa Martin till Aftonbladet.

E-Type blir obekväm efter frågan om Melinda i direktsändning

Under tisdagsmorgonen gästade E-Type P3 Morgonpasset där han bland annat pratade om sitt liv nu och vad som komma skall. Han berättade bland annat att de hade gärna väntat lite till innan de gick med beskedet att de väntar barn.

Annons

– Man ska inte göra mycket, utan man ska sitta lugnt i båten, säger han och öppnar sedan upp sig om rädslan som han känt de senaste åren över att vara ensam.

– De sista åren har jag börjat tro att jag inte kommer bli pappa. Det är något som jag hade accepterat. Det blev som en fest som man inte fick gå på. Ibland har jag blivit lite avundsjuk på mina kompisar när de tackar nej till att ta en öl för de måste vara hemma med barnen.

Men nu har Martin Erikson alltså hittat kärleken – och för det är han otroligt glad över. Men han blir samtidigt obekväm när han pratar om Melinda Jacobs, vilket märktes under intervjun i Morgonpasset.

– Allt är så nytt att prata om en sådan här grej. Jag är sjukt lyckligt. Jätteglad. Det känns som jag får en extremt andra chans. Nu börjar allting om. Den känslan är helt magiskt, och jag ska göra mitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt. Det är ingen lätt uppgift att prata om, säger han och avslutar sedan med en uppmaning till programledarna:

– Därför byter jag gärna ämne.

Annons