Kärleksbeskedet efter Let's Dance – stjärnan om beundrarbreven

Let's Dance 2021

Genom åren har det uppstått heta kärlekskänslor bakom kulisserna på tv-succén Let's Dance. Men hur står det till med deltagarnas kärleksliv, under den här säsongen? Singeln Janne Josefsson berättar om sin medverkan – och alla beundrarbrev. 

På lördag, den 15 maj, är det final i Let's Dance och tv-tittarna kommer att få se Filip Lamprecht och Anis Don Demina tävla om den åtråvärda glasskon. Årets upplaga av danstävlingen har engagerat rekordmånga och journalisten och programledaren Janne Josefsson är en av de kändisar som har berättat om hur det var att komma ut på andra sidan. Efter att ha åkt ur tävlingen. Så här ser han på sin medverkan:

LÄS MER: Suzanne Axell och Tobias Bader – bilderna visar splittringen

Janne Josefsson om beundrarbreven och Let's Dance 2021

– Man kan ju inte stå på samma ställe i livet där man alltid har stått. Man måste utsätta sig för överraskningar, påfrestningar och saker som man inte har kontroll över.

Malin Watson Janne Josefsson
Karin Törnblom/TT

Janne Josefsson är sedan länge känd som grävande journalist i det hyllade SVT-programmet Uppdrag granskning. Men på senare år har tv-tittarna fått lära känna en ny, mer lättsam, sida av mannen från Göteborg. Först var det Filip och Fredriks frågesport Alla mot alla där Janne tävlade tillsammans med skådespelaren Cecilia Frode och nu senast fångade han publikens hjärtan på dansgolvet i Let's Dance, där han tävlade tillsammans med Malin Watson.

– Det kommer fram folk nu. Mer än tidigare. Jag är ju van att folk känner igen mig, men nu är det lyckönskningar och de ska krama mig, har Janne sagt i en intervju med Expressen.

Kärleksbeskedet efter Let's Dance 2021

Samtidigt verkar det inte riktigt som att Janne har bestämt sig vad han ska göra med alla beundrarbrev.

– Det är naturligtvis jävligt kul. Men samtidigt har jag inte velat svara på alla, för det blir så konstigt. De kanske tycker jag är fisförnäm eller att jag inte vill. Men de ska veta att jag tycker det är roligt och gott. Men jag har ingen lust att träffa någon på det sättet kanske.

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet

– Eller jag vet inte, det kan väl hända någon gång, tillägger han ändå.

Janne Josefsson gör comeback med Malin Watson

Just nu är tiden inte helt rätt men till sommaren kanske Janne gör slag i saken och träffar någon, säger han mot slutet av intervjun. Och snart får tittarna återigen se Janne dansa då det är dags för alla tävlande att komma tillbaka till den storslagna finalen.

Foto: TT, TV4