Kärleksfulla bilderna på Helena och Zlatan – det här har vi aldrig sett förr!

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic brukar inte skylta med sin kärlek.Men den senaste bilden på paret bjuder på något unikt.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit ett par i snart arton år. Troligen har Idrotts-Sverige inget mer gåtfullt, glamoröst och omtalat par.

Men vi vet i alla fall hur deras förhållande började: med eldfängd passion.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena Seger tidigare berättat för Elle.

“Den tjejen… var hade hon hållit hus? Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?”, skriver Zlatan i sin självbiografi.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic visar upp kärleken

Både Zlatan och Helena har dock varit noga med att inte visa upp för mycket av den där passionen i det offentliga. Det var därför så många reagerade på bilderna från Saint Tropez som dök upp här och var förra månaden. På bilderna hade en lekfull Zlatan lyft upp Helena i famnen.

Så fysiska var vi inte vana att se dem.

Men nu finns en bild som toppar båtbilden – med råge. För första gången någonsin (?) finns det ett foto på när Zlatan och Helena kysser varandra.

Puss på dig, Zlatan!

Puss på dig, Zlatan! (Bilden är tagen i Milano) Foto: TT

 

 

LÄS OCKSÅ: Bilden på Daniel väckte debatt – nu berättar hovet sanningen!

“Det är äkta kärlek”

Fotbollsjournalisten Johan Larsson kan inte heller dra sig till minnes att detta fångats på bild förut.

– Nä, jag tror faktiskt inte det. Jag tror att jag sa till dig förra gången att Zlatan och Helena sällan är så kärvänliga mot varandra på bild. Men det där är ju ett riktigt fint foto. Äkta kärlek efter arton år tillsammans. Man blir glad, så är det bara, säger Johan.

 

LÄS OCKSÅ: Nya bilderna avslöjar – Zlatans arga utspel framför Helena!