Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kaspersen talar ut efter problemen – nu har hon bestämt sig

24 aug, 2023, 11:00 
Minna Sarpaneva
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har haft ett hektiskt år.

Nu måste det ske en förändring!

Annons

Kristin Kaspersen, 53, har synts i rutan i flera decennier och har kommit att bli en av våra mest omtyckta TV-profiler.

Bland annat har vi sett henne i program såsom Fångarna på fortet, Spårlöst och Let's Dance där hon kammade hem vinsten 2019.

I år återvände hon till Let's Dance som programledare sedan Petra Mede, 53, drabbats av ryggproblem, men det är långt ifrån det enda Kaspersen har på sitt bord.

Kristin om oron – efter plötsliga samtaletBrand logo
Kristin om oron – efter plötsliga samtalet

Kristin Kaspersens oro för hälsan

Kristin Kaspersen tycks ständigt ha många järn i elden. Utöver blixtinhoppet i Let's Dance har hon också haft händerna fulla med podcasten Kristin Kaspersen – Nyfiken på.

Annons

Kristin har tidigare drabbats av utmattningssyndrom och har varit sjukskriven tre gånger sedan 2009. Vårens hektiska schema tvingade henne att reflektera över måendet.

Tidigare i skrev hon i ett instagraminlägg att det blev mer arbete än vad hon tänkt sig, och vad som är sunt, under våren och att hon borde ta det mer försiktigt framöver.

Kristin Kaspersens nya beslut om hälsan

Nu delar Kaspersen med sig av ytterligare tankar kring hälsan på Instagram.

Annons

Hon skriver att hon älskar sitt jobb och har svårt att tacka nej till roliga projekt. Men nu har hon beslutat sig för att lära sig att även trivas med ett lugnare tempo, även om det är en utmaning.

"Vad jag glömmer när det snurrar på är att energin även ska räcka till att göra roliga saker på fritiden, som att ha mer tid för familj, vänner och träning efter arbetstid", skriver hon och fortsätter:

"Jag trodde det skulle vara lätt och njutbart men märkte snart jag blev rastlös. Det har bara gått två arbetsveckor efter min semester och jag börjar landa i lugnet efter jobbet så sakteliga."

Annons