Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kate Bosworth dyrkar Alexander Skarsgård

13 feb, 2010, 09:42 
Agneta Nisbeth
Annons

Alexander Skarsgård ses allt mer tillsammans med Kate Bosworth.
Alexander Skarsgård ses allt mer tillsammans med Kate Bosworth.

Kate Bosworth rodnar när reportrarna frågar om vår svenske superstjärna Alexander Skarsgård. Hon avgudar honom, men någon romans vill Kate inte prata om.

Kate Bosworth, 27, har precis spelat in filmen Staw Dogs tillsammans med Alexander Skarsgård, 33. Det är också under den inspelningen som de bägge skådespelarna lärde känna varandra. Förra veckan sågs de bägge stjäla en kyss på innestället Chateau Marmont i Hollywood. Men så fort de såg att de blivit upptäckta gick de åt var sitt håll. Kate, som intervjuades i veckan, ville inte svara på frågan om de är ett par.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det är ett minfält att kliva in på det området. Det har jag lärt mig vid det här laget. Vi är goda vänner. Alexander är en underbar, underbar man som jag avgudar.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons