Kate Moss har gift sig

Kate Moss har gift sig
Annons

Hon lyckades tydligen hålla det hemligt i två månader, men nu har nyheten om att modellen Kate Moss gift sig med Jamie Hince i augusti under en privat ceremoni på Sicilien.

Kate Moss, 36, har gift sig. Det avslöjar nu flera brittiska tidningar, däribland telegraph.co.uk som berättar att Kate och pojkvännen Jamie Hince, 40, gifte sig redan somras. Bröllopet som ägde rum på Sicilien var mycket privat och bara de allra närmaste var bjudna. Det sägs att bruden gick barfota och bar en genomskinlig vit klänning, Jamie var klädd i en med traditionell kostym. Bar ringen gjorde modellens dotter Lila Grace.

Romantiskt

Annons

Ännu har ingen av de nygifta tu officiellt bekräftat att bröllopet ägt rum, men sajten 3am.co.uk, som var först med nyheten, säger att de är helt säkra på sina uppgifter. Där står också att läsa bröllopet ägde rum den 7 augusti och att en vän till paret berättar att hela bröllopet var mycket romantiskt.
– Kate var mycket lycklig och ville inte ha ett stort bröllop. Efter vigseln i kyrkan gick de ut och dansade under träden.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Annons

Laddar