Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates syskon firade nyår i solen

04 jan, 2016, 15:07 
Annons
Pippa-ste

På självaste nyårsdagen landade Kates syster och bror på karibiska ön “St Barts”. Det franska semesterparadiset lockar kändisar och kungligheter från hela världen året runt. Nyligen visade vi bilder på Paul McCartney och hans hustru som njöt av strandliv på ön, fjärran från Storbritanniens regniga julväder.

Pippa-James-middleton-ste

Här ser vi Pippa, 32, och James, 28, som lämnade Nikki beach för att äta lunch den 31 december. Efte rmaten var det ombyte som gällde.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Pippa-Middleton-9

Årets sista timmar tillbringade syskonen Middleton på tennisbanan.

Pippa-st-barths

Pippa Middleton, 32, ligger knappast på stranden mer än nödvändigt. Tennisskorna och joggingskorna är viktigare än baddräkten när Kates syster åker på semester.

Det hör till traditionerna numera att familjen Middleton semestrar på Mustique.  I somras fick Pippa och James sällskap av mamma Carole och James flickvän Donna Air.

Annons
Mustique-ibl

På nyår valde syskonen St. Barts i stället för Mustique. Och frågan är om Donna följde med. Hon såg ganska ensam ut på den instagram-bild som hon lade upp på nyårsafton med texten: – We made it to the end, Wishing you ALL a very happy 2016!

Foto: Stella Pictures

 

Annons