Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kattis Ahlström bekräftar nya kärlekslyckan – efter tuffa separationen!

13 okt, 2023, 15:30 

Kattis Ahlström har funnit en ny kärlek!

Annons

Hon har synts i några av våra mest älskade program: Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, Uppdrag Granskning och inte minst det prestigefyllda uppdraget som julvärd.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Kattis Ahlström har alltid varit en spjutspets som programledare. Hon vet vad som krävs för att underhålla det svenska folket i rutan – och hon vet hur det är att jobba med några av Sveriges största kändisar.

– Jag har alltid tänkt att det kommer en tid då jag kan utbilda mig till läkare, men det har hela tiden dykt upp roliga erbjudanden som jag inte kunnat säga nej till. Jag har tänkt att efter det här programmet eller efter den här boken, jag ska bara göra en sak till, säger Kattis till Allas.

Kattis Ahlström
Kattis Ahlström har varit programledare för några av Sveriges mest älskade program.

Kattis Ahlström om tuffa separationen

Ja, för visst har Kattis ovanligt många strängar på sin lyra. Drömmen om att en dag jobba som barnläkare blev aldrig sann, men hon har lärt sig spela cello och piano, och hunnit satsa på en karriär som författare.

Annons

Hon är dessutom mamma till två vuxna barn, 26 och 27 år gamla, som hon älskar att tillbringa tid med. Trots alla uppdrag i tv-rutan känner hon att hon är och har varit en närvarande mamma.

Däremot har det funnits tuffa stunder i hennes liv. Som när hon separerade från barnens pappa när hon var 36 år gammal, vilket hon beskriver som en jobbig period.

– Jag tror det är tufft eftersom det är krävande att plötsligt flytta fram och tilllbaka mellan sina föräldrar varannan vecka. Barnen måste vara med på något som de själva inte valt och jag tror alldeles oavsett att det är plågsamt när föräldrar går isär.

Kattis om nya kärleken

Kattis är också nybliven mormor och beskriver det nya livet som en ”andra huvudrätt”. Men det är inte bara ett barnbarn som tar plats i hennes liv, hon har även en ny kärlek som hon är djupt förälskad i.

Hon vill dock inte avslöja vem mannen är, men kan ändå passa på att säga att de lever som särbos och att han besitter en humor som hon attraheras av och att de har det bra.

– Det är så pass konstigt detta livet så mer än någonsin måste vi kunna skratta, inte minst åt sig själv. Det är egenskaper som jag attraheras av, säger Kattis Ahlström.

Kattis Ahlström
Kattis Ahlström har en ny kärlek i sitt liv – men vem han är är hemligt!

Foto: TT

Annons