Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kika in! Carolas lyxiga vindsvåning i innerstan – unika bilderna inifrån

29 jun, 2023, 18:30 

Wow – Carola bjuder in till sin lyxlägenhet!

Annons

Carola Häggkvist, en av våra i särklass största artister. I 40 år har hon sjungit upp på scener runt om i landet, och visst syns det på bankkontor. Pengar är givetvis inte allt – men det har gjort att Carola har råd att njuta av livet precis som hon behagar.

Som när hon för ett tag sedan slog till på en vindsvåning mitt i centrala Stockholm, som hon nu visar upp inifrån!

Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Carola Häggkvists nya lägenhet – därför köpte hon den

Till vardags bor Carola ihop med dottern Zoe i Steninge Slottsby, ute på slottsparken. En drömsk tillvaro med sjöutsikt, brygga och jacuzzi. Det är inte konstigt att hon trivs som fisken i vattnet.

Annons

– Vem har inte drömt att en gång få bo i närheten av en vacker slottspark. Allt har sin tid och jag ser med stor förväntan på hur hela denna nya småstad med lantlig bykänsla kommer att bli en förebild för gemenskap, mångkultur och växande möjligheter, har Carola tidigare sagt till Sigtunabygden.

Men tidigare i år berättade hon att hon kikar på en lägenhet i centrala Stockholm, för att komma närmare Zoes skola, och hittade snabbt rätt. Lotten föll på en mysig vindsvåning, mitt i Stockholm. Carola bor däremot samtidigt kvar i huset i Steninge.

– Det blev en liten men naggande god vindsvåning med gångavstånd till Zoes skola och en underbar terrass med dags & kvällssol till mig!! skrev Carola på Instagram i februari.

Se bilderna från Carolas vindsvåning

Ja, det var en riktig pärla som Carola la sina händer på. I ett nytt klipp på Instagram gör hon en klassisk husesyn i lägenheten, som har ett nytt och fräscht kök, en terass med kvällssol och härligt snedtak i sovrummet.

Kika på bilderna Carola laddat upp här nedan, och njut av den nya videon inifrån!

En bild på Carolas terrass
Carolas kök
Carolas vardagsrum

Foto: TT

Annons