Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kikki Danielsson chockar följarna genom att visa upp ansiktet: "Hoppas du mår bättre snart"

16 nov, 2023, 12:00 
Kikki Danielsson

Vad har hänt med Kikki Danielsson?!

Annons

Kikki Danielsson är countrylegendaren vars musikaliska gärning nästan blev överskuggad av alla skandallöpsedlar. Men man får inte glömma att 71-åringen sitter på en otrolig låtskatt, med hits som Dag efter dag och Bra vibrationer.

Och Kikki har inte lagt musiken på hyllan. I november och december ska hon köra julshow med The Refreshments runtom i landet.

Kikki Danielssons sorgliga besked: ”Vet inte varför”Brand logo
Kikki Danielssons sorgliga besked: ”Vet inte varför”

Kikki Danielsson chockar alla med sitt ansikte

Men när hon inte sysslar med repetitioner har hon inga problem med att underhålla sig själv. Hon har till exempel dragit igång ett konto på videotjänsten Tiktok!

Annons

Där sitter hon och experimenterar med olika filtereffekter – specialfunktioner som förvrider ansiktet på olika lustiga vis. Man hör i klippen att Kikki skrattar gott åt resultaten.

Kikki Danielsson
Hjälp!
Kikki Danielsson
Vad är det som pågår?!

Kikkis följare verkar uppskatta innehållet – men vissa kanske blir lurade av effekterna.

Annons

"Hoppas att du mår bättre snart", skriver en användare under ett klipp där Kikki anlagt ett filter som får det att se ut som att hon lider av en sällsynt kraftig förkylning.

Kikki Danielsson: "Har blivit kallad fyllekärring"

Kikkis humor har vi fått se prov på många gånger genom åren. Den senaste tiden har hon försökt komma bort från bilden av henne som förmedlats på löpsedlarna. Det var en anledning av att hon släppte sina memoarer, "Du vet ingenting om mig".

Jag blir så ofta iklädd en offerkofta och den vill jag verkligen inte bära. Att uppfattas som gnällig, bitter och självömkande är det sista jag vill, sa Kikki till Hemmets Journal i samband med att boken kom ut i handeln.

– Den här boken är en sorts revansch, säger hon. Det är så många som tror och tycker så mycket om mig, utan att egentligen känna mig. Jag har blivit kallad fyllekärring, gnällspik, lipsill … De tror att jag vill bli omskriven, att jag ringer upp och ber tidningarna skriva. Så är det ju inte alls!

Annons