Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kikki Danielsson ger lyckobesked: Efter kämpiga perioden “Lämnat tryggheten”

25 jan, 2023, 16:30 
Kikki Danielsson

Kicki Danielsson ger det glädjande beskedet efter en tuff perioden. Artisten har som hon kallar det “lämnat tryggheten”

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kikki Danielsson är just nu aktuell med en självbiografisk bok. Boken berör Danielssons liv och långa karriär och heter "Du vet ingenting om mig". Artisten har skrivit boken med vännen och sångaren Sören "Sulo" Karlsson.

"Du vet ingenting om mig", det blev namnet på Kikkis memoarer då hon ställer sig kritisk till pressens rapportering om henne under hennes artistkarriär.

Kikki Danielssons sorgliga besked: ”Vet inte varför”Brand logo
Kikki Danielssons sorgliga besked: ”Vet inte varför”

”Kanske är det min bakgrund med återkommande svarta rubriker som spökar. Rädslan för att jag åter ska hamna i skottgluggen för diverse spekulationer” skriver hon i den utlämnande boken.

Artistens stora utmaning: Sjukdomen som inte gav med sig

Utöver stress och press kring boksläppet åkte countryartisten på en envis infektion som vägrade ge med sig tidigare i år.

Annons

”ÅÅÅH SÅ TRÖTTSAMT. Har nu haft brakförkylning sen några veckor före jul, och den vill inte ge sig. All snö som vräker ner gör att jag helst stannar inomhus!"

Men efter regn kommer som känt solsken. Artisten hade ett riktigt spännande äventyr planerat efter den dystra sjukdomsperioden. Resan till paradiset var dock fylld med moment som kunde uppröra kropp och själ.

"Ska snart åka på den Norska Dansegalan i Puerto Rico, en vecka. Det kan nog vara lite skönt att få byta klimat! Resan är nästan 6 timmar, och jag bävar för den, eftersom rygg och baksäte klagar när jag sitter så länge.”, skriver Kikki på Instagram.

Kikki Danielsson

Glädjande beskedet långt bort i fjärran: "Lämnat tryggheten"

Kikkis oro kring krämporna verkar som bortblåst när artisten väl har landat i soliga Puerto Rico.

Hon laddar upp en härlig hälsning med en bild där hon glassar i kristallblått vatten.

"Badkrukan har lämnat tryggheten i solstolen å intagit poolen, 23 grader !! Har varit många gånger här i Puerto Rico men aldrig haft nån tanke på att våga gå i poolen. Men åhh vad det var sköönt"

Vad härligt med ett litet avbrott från vardagen. Vi önskar den allra bästa resan!

Foto: TT

Annons