Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kikki Danielsson till sjukhus efter svåra biverkningar – jobbiga hälsobeskedet

22 maj, 2022, 18:00 
AvIndra Nordemar

Kikki Danielssons hälsa har fått ta en hård smäll efter sjukdomsbeskedet.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Dansbandssångerskan Kikki Danielsson, 70, har med hits som Bra vibrationer och Papaya Coconut kommit att bli en av Sveriges mest folkkära artister.

Men när Kikki blev mamma för förstag gången drabbades hon av sjukdomen reumatism, vilket tidvis har gjort artisteriet, och även livet i stort, lite svårare.

– Jag började få ont under fötterna och händerna. Jag förstod ingenting. Jag kunde inte byta blöja på Emma vissa dagar. Jag fick lägga henne på golvet för jag orkade inte lyfta upp henne på skötbordet. Så fick jag klippa upp blöjorna, då grät jag, har Kikki tidigare berättat i Söndagsintervjun.

Kikki Danielsson till sjukhus – behövde fylla på blod

Nu har sjukdomen gjort sig påmind igen. På Instagram berättar Kikki att hon tvingats ställa in den spelning som skulle ha ägt rum på lördagen i Enviken.

Annons

”Anledningen är att jag under den senaste veckan drabbats av återkommande näsblod med följden att mitt blodvärde blivit väldigt lågt. Det är tyvärr en biverkning av de mediciner som reumatismen tvingar mig att ta. Efter en dag på sjukhuset med tillhörande påfyllning av blod så har min läkare ordinerat några dagars vila."

Men hon avslutar med ett löfte till sin publik:

"Beklagar detta eftersom jag verkligen sett fram emot att åter få träffa min underbara publik. Lovar dock att jag kommer tillbaka starkare än någonsin och vi ses någon annanstans i sommar.”

Foto: TT

Annons