Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kikki Danielssons stora kärleksavslöjande – berättar om drömmannen

09 jun, 2024, 14:00 
Kikki Danielsson och Sören "Sulo" Karlsson.
Lina Haskel/TT
Kikki Danielsson berättar om sin drömman!
Annons

Kikki Danielsson har figurerat på sin beskärda del skandallöpsedlar. Men man får inte glömma att 71-åringen sitter på en otrolig låtskatt, med hits som Dag efter dag och Bra vibrationer.

Kikki Danielssons sorgliga besked: ”Vet inte varför”Brand logo
Kikki Danielssons sorgliga besked: ”Vet inte varför”

Kikki Danielsson om kärlekslivet

Just Bra vibrationer har fått ge namn åt Kikkis nya podcast med evige parhästen Sören "Sulo" Karlsson. I den berättar Kikki öppet om sitt allra innersta – inte minst om alla skriverier!

I inslaget Kikkis kärleksannons delar 72-åringen med sig av sanningen om sitt kärleksliv. Det är inte vidare upplyftande nyheter.

Annons
Sören "Sulo" Karlsson och Kikki Danielsson
Vilket radarpar, "Sulo" och Kikki!Lina Haskel/TT

– Det är väldigt torrt. Det finns inte på någon karta som jag letar med. Jag har vägt för och emot. Jag ska nog inte bry mig om sådant, säger Kikki.

Kikki Danielsson drömman – så är han

Men Sören vill inte ge sig. Han vill att Kikki ska träffa någon och frågar om Kikki har några specifika krav på en eventuell drömman. Hennes svar kommer snabbt – och inte är det väntat:

– Han måste kunna rensa kattlådan, säger Kikki.

Sören skrattar gott åt repliken.

Annons

– Det är en bra egenskap. Vet ni som lyssnar någon tänkbar kavaljer som är väldigt vass på att städa kattlådan? Då får man skicka in ett förslag, säger Sören.

Sören och Kikki kommer att släppa ett nytt avsnitt av podcasten varje onsdag.

– Det är en perfekt plattform för oss att vara oss själva, att garva, minnas och skapa något som vi hoppas att lyssnarna kommer att älska lika mycket som vi gör, säger Sören i ett pressmeddelande.

Annons