Kim Kardashian visar sin enorma skogarderob

Kim Kardashian är inte en person vi brukar skriva om här på sajten – men hon har onekligen skapat sig ett namn i USA genom sin och resten av familjens dokusåpa.

Mångsysslaren Kim Kardashian har hunnit med det mesta – den egna realityserien “Keeping up with the Kardashians” som setts av inte mindre än 4,8 miljoner människor, varit med i en film, varit gästdomare i olika tv-serier, prytt en mängd olika modeomslag, lanserat egen parfym samt gjort det egna klädmärket DASH.

Meritlistan

Meritlistan kommer med all säkerhet att göras längre. Hon försöker hela tiden komma på nya projekt och idéer för att hålla henne i rampljuset ett tag till.

Skor i mängder

Att hon investerat höga summor pengar är därför inget att förvånas över. På sin Twitter-sida, som bland annat följs av 5 miljoner(!) har hon lagt upp bilder på sin enroma skosamling. Ni ser dem på bilderna här intill.

Eget skoföretag

En livsinvestering kan tyckas, men sen har hon också lanserat ett eget skoföretag på nätet, ShoeDazzle.com. Där erbjuds prisvärda, moderiktiga skor till de som är medlemmar. Och moderiktiga är ju bara förnamnet!

Lyxinvesteringar

Men det är inte bara lyxinvesteringar hon ägnar sig åt. När hon inte arbetar ger hon tid till välgörande ändamål. Hon är en Dream Foundation ambassadör som uppfyller sista önskningar till obotligt sjuka vuxna och gör regelbundna försäljningar på Ebay för att generera donationer till välgörenhet. Sedan hon fått kritik för att ha behållit sina bröllopspresenter som hon och dåvarande maken Kris Humphries fick vid det påkostade bröllopet i augusti förra året skänker hon nu bröllopsgåvorna till välgörenhet – de vara ju bara gifta i drygt tre månader.

Av Eveline Eriksson

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Läckra klänningar på Oscargalans efterfest>>

Bilder från Bafta-galan i London>>

I Hollywoodfruns handväska>>